ITP se va face anual?

3, 2 milioane de masinii, ce depasesc varsta de 12 ani,  ar urma sa fie verificate anual, conform unei initiative legislative. Problema, in opinia mea, nu consta in starea tehnica a acestor autoturisme, mai vechi de 12 ani, ci in necesitatea GUVERNANTILOR, de a incasa mai multi bani la buget. Pe scurt, ii doare pe ei la motul de la basca, de numarul accidentelor…

Si, pentru cei care considera normala, aceasta stare, le reamintesc ca RAR, este o institutie a statului roman, aflata in subordinea Ministerului Transportului. Acel minister care administreaza gropile din Romania, ca de sosele si autostrazi, vom vorbi si vom avea peste 100 de ani. Si, continui, banii ( 100- 150 de lei/ per bucata ITP), vor ajunge la acest minister si va face guvernanti ce le vor trece prin cap, cu ei….

Deci, asta este o masura de a mai acoperi din gaurile bugetului national, dupa eliminarea celor 102 taxe, plus Taxa de Inmatriculare! Ca doar nu suntem toti, manipulati de niste trepadusi si fatuce, ce isi zic : analisti economici! :)))

„Registrul Auto Român intenţionează să propună, ca măsură de majorare a siguranţei rutiere, în actualul context al evoluţiei parcului auto naţional, creşterea frecvenţei de efectuare a ITP (inspecție tehnică periodică – n.r.) pentru autoturismele mai vechi de 12 ani, de la doi ani cât este în prezent la un an”, a agentiei Mediafax șeful Registrului Auto Roman.

 

PS.  1. Masura ar urma sa fie aplicata incepand de anul viitor.

2. „Registrul Auto Român intenţionează să propună, ca măsură de majorare a siguranţei rutiere, în actualul context al evoluţiei parcului auto naţional, creşterea frecvenţei de efectuare a ITP (inspecție tehnică periodică – n.r.) pentru autoturismele mai vechi de 12 ani, de la doi ani cât este în prezent la un an”, a agentiei Mediafax șeful Registrului Auto Roman. Asta, seful RAR, ocupand functia datorita apartenentei la partidul de guvernamant. Ca noti crede ca o face asa de capul lui.

Reclame

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.