Unitatea Protejata – un sprijin real pentru persoanele cu dizabilitati

Te-ai gandit vreodata la cat de greu le este persoanelor cu dizabilitati sa se angajeze? Chiar daca sunt apte de munca si isi doresc mult sa aiba un loc de munca stabil, de multe ori sunt refuzate din cauza faptului ca au o dizabilitate.
Eu personal cunosc multe persoane care se afla intr-o astfel de situatie si nu e deloc simplu.
Cei de la CompaniaDDD.ro s-au gandit la nevoile pe care le au astfel de persoane si in anul 2014 au inceput demersurile de functionare ca si Unitate Protejata, in 2016 obtinand autorizatia de la Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. Astfel, viata unor persoane cu dizabilitati s-a schimbat.
Cine este CompaniaDDD si ce este o Unitate Protejata, iti vom spune in cele ce urmeaza.

Cine este CompaniaDDD?

CompaniaDDD este o firma deratizare care si-a inceput activitatea in anul 2011 in Bucuresti. De atunci s-a extins si in alte orase, printre care Timisoara, Constanta sau Targu Jiu. In 2014, CompaniaDDD s-a gandit sa se implice activ in integrarea pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati si a inceput sa lucreze ca Unitate Protejata. Compania ofera clientilor transparenta si lucreaza cu angajati competenti. Persoanele cu dizabilitati angajate aici sunt alese cu ajutorul Fundatiei Motivation Romania si sunt persoane care isi doresc cu adevarat un loc de munca.
CompaniaDDD are autorizatie de functionare ca si firma de deratizare, dezinsectie si dezinfectie de la Primaria Municipiului Bucuresti si ofera servicii de calitate conform standardelor impuse de lege. Compania are toate certificarile si autorizatiile pentru a-si desfasura activitatea in mod corect din punct de vedere legal si nu numai. CompaniaDDD este singura firma autorizata DDD si Unitate Protejata.
Ce este o Unitate Protejata?
O Unitate Protejata este o firma care are angajati cel putin 30% oameni cu diverse dizabilitati. Prin colaborarea cu o Unitate Protejata, companiile care au peste 50 de angajati scapa de plata taxei lunare in cazul in care nu au angajat cel putin 4% oameni cu dizabilitati. Aceasta este o solutie intalnita din ce in ce mai des.
Exista insa doua probleme majore. Una dintre ele consta in faptul ca nu sunt foarte multe Unitati Protejate in Romania si a doua consta in faptul ca oamenii nu sunt suficient de informati in privinta existentei acestor Unitati Protejate, dar si in privinta avantajelor lor.
Daca vrei sa afli mai multe detalii si sa fii o persoana informata, intra pe CompaniaDDD.ro.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.