Acceptate pe tine

Nu trebuie sa cauti acceptarea nimanui atata timp cat tu te accepti pe tine. De fapt, atunci cand tu traiesti in armonie interioara, nimeni nu poate sa-ti tulbure linistea si echilibrul.

Insa, daca tu reactionezi cand nu esti validat si acceptat de cei din jur, cand criticile sau cuvintele lor te ating, inseamna ca nu esti sigur pe tine, ca te indoiesti de tine, iar feedback-urile altora intra in rezonanta cu perceptia ta de sine.

Un om care are incredere in sine, care stie cine este si se accepta in totalitate, nu poate fi tulburat de cuvintele altora. Un astfel de om nu este interesat de parerea altora despre el deoarece traieste constient si este mereu in contact cu sinele sau – cu adevarul interior.

Cand tu te accepti pe tine, cand stii exact care sunt calitatile tale si partile pe care iti doresti sa le imbunatatesti, cand iti urmezi visurile si calea pe ti-ai ales-o in viata stiind ca ea izvoraste din autenticitatea ta, nimeni si nimic nu poate sa te faca sa te indoiesti de tine, de ceea ce esti si faci.

Atunci cand cuvintele altora te ating sau te dezechilibreaza, inseamna ca undeva, in interiorul tau, si tu le crezi si te indoiesti de tine.

Un om sigur pe el este imun atat la laude cat si la critici, iar singura parere care conteaza cu adevarat este vocea sa interioara.

Ursula Sandner

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.