Pompa submersibila pentru ape uzate

Pompa submersibila pentru ape uzate

pompe-ape-uzate-pompe-apa-uzata-calitate-pret-www-bbcpompe-roAzi este, o zi mohorata de iarna si m-am gandit sa trecem impreuna …in revista sau folosind un termenul din limbajul internautilor, sa facem un review la un site. Si, cum in navigarea pe net am tastat cuvantul: pompe apa uzata, motorul google m-a dus pe site-ul bbcpompe.ro. Nu este o noutate, pentru ca am mai scris cate ceva pe aici, dar un review nu facusem. Dupa cum siti review-urile mele incep cu o scurta introducere dar si o critica, zic eu, constructiva, la cat ma pricep!. ca…nimeni nu s-a nascut stiutor!:)
Site-ul activeaza pe o nisa, aflata intr-o continua dezvoltare, interesanta, aceea a magazinelor online ce comercializeaza instalatii sanitare. Printre produsele comercializate se afla o gama variata de pompe submersibile.

Inca de la primul click se deschide o pagina cu multe informatii si oferte de produse si preturi. Eu, care nu-s priceput cu astfel de produse si probabil, pentru multi dintre cititorii acestui blog, este important ca produsul sa fie insotit de anumite detalii….Un alt lucru important ce merita subliniat, in stanga pagini avem categoriile de produse si modul in care se poate face livrarea lor. Pe site navigarea este una buna, paginile se deschid foarte repede, nu exista timp de asteptare. Aici pot acorda o bila alba celui care l-a realizat si il administreaza. Designul este placut, nu are culori care sa oboseasca pe vizitator, cum am mai vazut pe alte site-uri, dar nu dau nume. Pagina destinata ofertelor speciale, ei asta am tot cautat pe site si nu am gasit…poate sa fie si nu m-am descurcat eu? Daca nu au promotii, asta-i o bila neagra (face parte din ce va spuneam eu la inceput de articol, „critica constructiva”).

Adica cateva produse pe categorii de reduceri ar anima un pic vanzarile, zic eu! Dar, asta-i optiunea proprietarului. Acum, intelegeti de ce am ales acest site si de ce fac recomandarea… Nu ca-i tentanta oferta….Ai o casa si vrei sa nu mai depinzi de altii sau casa de vacanta e undeva intr-o zona unde nu exista retea de apa. Atunci e bine sa stii ca exista alternativa. Aceasta solutie poate fi implementata si de locuitori multor sate care nu dispun de retea de apa potabila si nici in viitorul apropiat nu se intrevede vreo solutie (de canalizare si alimentare cu apa).

Cateva cuvinte despre pompa din fotografia atasata am sa mai zic:

Asadar, pompa submersibila, este de la un producator foarte cunoscut de pompe din Italia. Este rezistenta si elimina resturile uzate din fosele septice.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.