Papetarie si birotica din online

 Birotica si papetarie de la Zenon

flipchart_magnetic_cu_brate_extensibile_smartCineva imi sugera ca pentru produsele de papetarie este nevoie de un singur click. Intri frumos acolo si ai cele mai bune produse de birotica de la Zenon. Le pui in cosul de cumparaturi si in 24 de ore, curierul ti le va aduce acasa. Oriunde te vei afla pe teritoriul tarii noastre. Daca esti din Constanta sau Brasov, vei putea primi hartie A4 pentru copiatorul tau sau pixuri transparente cu gel. Pe site-ul celor de la zenon.ro gasim pe langa accesoriile de birou, produse precum table magnetice sau cartuse si tonere, produse scolare, produse de curatenie, etc. Pe toate le gasim acolo si le putem pune in cosul de cumparaturi.
Sunt si ceva promotii unde reducerile incep de la 1% si merg pana la 39%. Sunt oferte bune pentru consumabilele dintr-un birou, dar si pentru produse necesare unui copil, la scoala si ma refer la caiete.

La Zenon am vazut o oferta buna pentru un flipchart. Un Flipchart este acel accesoriu nelipsit din fiecare birou folosit pentru diversele prezentari sau expuneri de probleme. Un astfel de flipchart, este alcatuit dintr-o tabla sustinuta de trei picioare. Acestea pot fi fixe sau mobile. Se poate scrie direct cu markere.
Cine este Zenon?

Magazinul online Zenon.ro, este proprietataea celor de la Smart Office Papet SRL, o companie al carui capital este 100% romanesc. Avand in spate peste 10 ani de experienta, a devenit una din firmele romanesti de top pe acest segment de piata..
Dorinta celor de la Zenon.ro este sa ofere clientilor produse si servicii de birotica si papetarie de foarte buna calitate la preturi accesibile.

Toate produsele sunt disponibile in 24h. De asemenea, Zenon.ro ofera servicii de consultanta, prin intermediul unui formular simplu disponibil pe pagina de contact.

Revenind acum la simplitatea modalitati de cumparare, vreau sa subliniez ca plata sa poate realiza: Cash sau Ordin de plata, Cu cardul la livrare ( Doar pentru cei care locuiesc in Bucuresti) sau Online cu cardul.

Concluzia: Pentru produsele de papetarie si birotica exista cea mai simpla solutie, magazinului online: ZENON.ro

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.