Tente, roti si role. Review.

Tente, roti si role. Review.

 

Azi, am gasit un site, tocmai azi! La inceput de an. Dar, numai bun pentru a face un review. Si, cum azi este inceputul unei nou an, zic si eu vorba aceea celebra: ” Sa trecem la treaba” . Asadar site-ul cu pricina poarta numele de: tente.com/ro-ro, un site cu si despre roti, role sisteme de roti si role…din Romania, fireste!

Pentru mine nu este o noutate sa fac un review la un site, am mai facut asta, dar exista totusi o noutate, site-ul asta chiar imi place bildcum arata si produsele pe care le comercializeaza sunt adresate unui domeniu economic aflat intr-o continua schimbare. O shimbare in bine.

Si-acum o mica introducere, ca de obicei, iar la sfarsitul articolului am sa fac si critici sub forma unor sfaturi constructive fireste, despre site-ul cu pricina (tente.com/ro-ro).
Site-ul ca si producatorul se afla pe o nisa cea a productiei si comercializari de roti si role, ceva mai speciale pentru ca ele sunt folositoare in special comerciantilor sau al producatorilor ce detin, mijloace de transport speciale pentru depozitarea marfurilor, de asemenea are o larga aplicabilitate in diferite industrii de la mobilier la industria grea.
De la primul Click apare o sumedenie de informatii, grupate intr-un mod profesionist pe categorii de produse, facand astfel cautarea mult mai usoara.

Blogrollul cu categorii se afla in partea de sus a primei paginii, deci vizibilitatea este maxima. Acolo gasim: Solutii; Aplicatie; Produse; Magazinul Online; Noutati; Service; Locatie; Contact!

Designul site-ului a fost bine ales, simplu, placut, cu gust. Numerele de telefon si adresa de e-mail la care pot fi contactati reprezentanti firmei se gasesc pe prima pagina. Asta-i un semn bun pentru vizitatori si eventuali cumparatori, in opinia mea, desigur, nu stiu de altii, ce doresc sau gandesc… Si, trebuie in mod normal sa argumentez: pai, este un semn bun, pentru ca oamenii sunt dispusi la comunicare cu clientul! Pai, nu?

Navigarea pe site este una destul de placuta si usoara, cu alte cuvinte paginile se deschid foarte repede, asadar nu astepti, deci, nu renunti la informatia sau produsul de care aveti nevoie, fiindca nu poti accesa pagina respectiva.
Pe pagina de contact exista adresa, nr. de telefon si fax, o adresa de mail. De asemenea exista si un formular, dar n-am inteles daca se pot plasa si comenzi! Inteleg ca este magazin online, logic se poate!
Daca pana acum am vorbit numai de bine, am observat si ceva care mie nu-mi place si cum fac de obicei, inchei articolul printr-un sfat, zic eu, constructiv.

Asadar, la oferta exista, in momentul la care eu am vizitat site-ul, exista un discount de 5 la suta pentru o valoarea minima neta a cumparaturilor de 1000 de lei si transport gratuit pentru comenzi ce depasesc 500 de ron. Deci, aici as da un sfat, daca imi e permis as recomanda mai multe oferte…discount-uri! Zic eu ca asa pot creste vanzarile. Si, un numar de telefon pentru detalii.

Din blogosfera romaneasca le doresc mult succes celor de la TENTE, care inca mai au curajul sa produca si sa comercializeze produse cu aplicabilitate in industrie!

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.