Service auto Opel autorizat

Service auto Erebus. Service auto Opel autorizat

Acest articol se adreseaza celor care detin o masina in proprietate sau doresc sa-si achizitioneze una. Nu voi vorbi din auzite, ci mai degraba din experienta personala.
Cei care aveti o masina, sigur sunteti in tema ca si mine.

12019846_1027363987283641_5995025795413835204_n Deci, sunt destui posesori de masini care au o anumita reticienta in a apela la un service auto (exemplu: Auto Erbus). Am auzit justificari de genul, ba ca-s nepriceputi, ba ca te storc de bani…Dupa acestia nimeni nu-i de incredere,iti vor raul, cum s-ar zice.
Pe vremuri era simplu sa repari masina. 80% din posesorii de autoturisme aveau o Dacie…si, sigur exista cineva, un meserias, asta daca nu cumva chiar tu erai si te aflai in acea situatie. Daca se strica ceva, reparatia era mult mai usoara.

In ziua de azi, masinile necesita reparatia intr-un service auto cu dotari de ultima ora, iar in privinta costurilor, se poate alege. Nu-i un monopol pe aceasta piata ( vezi preturi service Auto Erebus).

Asadar, ca vrem sau suntem reticienti, trebuie sa apelam la verificari periodice si reparatii, cand este cazul, intr-un service auto. Dar, nu la un service, aflat intr-un garaj obscur, izolat de lume.

Cum facem? Sigur nu intri in primul service auto care iti iese in cale, faci ceea ce am facut si eu, cand am avut nevoie de…geometrie 3d. Adica, cauti informatii in mediul online. Sau o recomandare de la un prieten, atunci cand esti la inceput iti poate fi de mare ajutor. Deci, solutia care se desprinde este ca trebuie sa apelezi la un service auto autorizat. Singura varianta unde ti se ofera servicii de calitate.

De ce pun asa de mare pret? Pentru ca la o masina conteaza orice aspect. Daca iti greseste o banala reparatie la sistemul de franare, riscul este imens. Si acesta este doar un exemplu. O reparatie de proasta calitate, la o masina, poate avea consecinte dramatice, atat pentru tine, cat si pentru ceilalti participanti la trafic.

Asadar, recomand Auto Erebus din Bucuresti, Str. Ioan Bianu, Nr.47, sect.1. Telefon: 021 222 3481.

 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.