Handbalul SMEN National !!

Cititi, dragii mei! Ca sa vedeti de ce sportul romanesc este in FALIMENT. De ce sportul images romanesc este un MARE ANONIM, in Europa !! Da, la Federatia Romana de Handbal, regulamentele sunt interpretate in functie de interese si bani!  Totul este posibil ! Handbalul SMEN National!

 

De la comisia de disciplina!

7. In legatura cu jocul dintre AHC DUNAREA CALARASI si CSM SATU MARE, LNM, desfasurat in data 16.11.2016 la CALARASI, comisia hotaraste:

– Sanctionarea oficialului DIMA IULIU (AHC Dunarea Calarasi) cu suspendare 1 (una) etapa incepand cu data de 23.11.2016 si penalitate 500 lei, termen de achitare 02.12.2016, conf. art. 43.2, lit a si b.

8. In legatura cu jocul dintre echipele HC DOBROGEA SUD CONSTANTA si AHC POTAISSA TURDA, LNM, desfasurat in data de 17.11.2016 la Constanta comisia hotaraste:
– Sanctionarea sportivului SAVIC NENAD (AHC Potaissa Turda) cu penalitate 1000 lei, termen de achitare 02.12.2016, conf. art. 50.1, lit b, „pentru comportare neregulamentara grosolana fata de adversar.”

Comisia de disciplinā este „imparțialā”, doar urma un meci intre cele 2 echipe…trebuiau asigurate toate conditiile pentru ca gruparea din Turda sa castige!!!

 

PS. „smen”, cf. DEX -in sensul de escrocherie, inselaciune

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.