De la altii: Taxa radio-tv, o ghiolbãnealã!

tvr_old_logo_3

O mare ghiolbãnealã se încearcã, din nou, pe plan national! Si, din pãcate, între virusi au fost prinsi pânã si conducãtorii tãrii, în frunte cu presedintele! Care apãrã, vezi doamne, taxa radio-tv, care, ar întretine independenta institutiilor respective! Au venit sindicalistii, conducãtorii, îngrijorati nevoie mare! Si, firesc, unii au pus botul!

Mã, vouã chiar nu vã e rusine?! Dupã ce ati mâncat atât de multi bani, aiurea, dupã ce aveti Televiziunea Românã cu mii de angajati (si cu ratinguri de tot rahatul!), dupã ce televiziunea a devenit o rusine la care nu se mai uitã nimeni, iar oamenii sunt printre putinii din Europa obligati sã plãteascã o televiziune la care nu se uitã, dupã ce, în sfârsit, s-a luat decizia sã se intre într-o stare de normalitate si oamenilor sã nu li se mai bage mâna în buzunar, vin niste fraieri care zic „trebuie pãstratã, taxa!”, cã pânã acum, nu-i asa, a dracului independentã a mai fost Televiziunea Românã! Care, sã nu uitãm, are un consiliu de administratie propus…politic!

Noi suntem de acord sã fie plãtitã, în continuare, Televiziunea Românã de la bugetul statului- dar dupã ce va fi desfiintatã! Sã rãmânã o singurã televiziune, de stiri, cu câteva zeci de angajati care sã ofere informatiile de interes public, oficial, asa cum este normal. Si… atât! Ceilalti? Concediati, în frunte cu sindicatul de tip comunist care le oferã niste drepturi de nu mai pot sã transmitã ceva, în direct, la Televiziunea Românã! Cã-ti cer si pe mã-sa si pe ta-su!
Chiar nu vã e rusine?!…

Sursa: Jurnal de Calarasi, 27 octombrie 2016

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.