Sisteme de ventilatie

Sisteme de ventilatie

4414010Intr-o bucatarie, este nevoie de sisteme de ventilatie eficiente, fie ca-i vorba de bucataria noastra, fie ca-i vorba de o bucatarie profesionala a unui restaurnat. In ambele situatii, pentru ca activitatea sa se desfasoare in conditi normale avem nevoie de hote sau un sistem de ventilatie care sa faca aerul respirabil si sa elimine eficient aburul din fierberea alimentelor. Cele mai performante sisteme de ventilatie se pot achizitiona acum si prin intermediul magazinelor online, cum e Dactrust, magazinul online destinat echipamentelor Horeca.

Referindu-ma strict la sisteme de ventilatie comercializate pe dactrust.ro, acestea sunt ideala pentru acele bucatarii ale restaurantelor (vezi imaginea atasata), au calitate superioara fiind produse de firme cu nume in acest domeniu.

In orice bucatarie trebuie sa existe aceste sisteme pentru a indeplini standarele europene. acum, sincer nu imi imaginez ca exista vreo bucatarie a unui restaurant, cofetarie, cantine, etc. , fara un sistem de ventilatie.

De ce sa alegi Dactrust?

1. deoarece echipamentele horeca (inclusiv sisteme de ventilatie) comercializate in magazinul online dactrust.ro sunt durabile si performante;
2. -pentru ca sunt echipamente special create ce au destinatie uzului intens.
3. -pentru ca toate echipamentele sunt disponibile online;
4. -Dactrust, este cel mai mare furnizor din piata romaneasca de echipamente horeca;
5. -deoarece este foarte simplu sa faci o comanda, urmand pasi, cu un efort foarte mic;
Aceste sisten\me de ventilatie montate in bucatarii au o contributie importanta in mentinerea capacitatii de munca si in productivitate. De asemenea, ele reduc semnificativ cauzele imbolnavirilor profesionale.

Foarte important de stiut: Ventilarea in capacitatile industriale, inclusiv bucatarii, este o conditie impusa prin lege. Nu se primesc autorizarile necesare functionari daca nu exista un sistem de ventilatie.

Revenind la Dactrust, furnizor de echipamente horeca profesionale, pot fi gasiti in Bucuresti, pe str. Vasile Lascar nr.143, sector 2 sau prin intermediul unui e-mail: office@dactrust.ro

Asadar, pentru cei care au o bucatarie este bine de stiut ca sisteme de ventilatie se pot achizitiona si din mediul online. Aruncati un ochi pe site-ul celor de la Dactrust pentru a alege produsul potrivit bucatariei voastre.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o toamna frumoasa!

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.