Anvelope si sfaturi pentru soferi

Anvelope de la PremiumAnvelope si sfaturi pentru soferi

Anvelope la preturi avantajoase – este visul oricarui sofer. Pornind de aici vreau sa anvelope-155-65-r13-barum-brillantis-2 spun ca anvelopele reprezinta una din cheltuielile regulate ale oricarui sofer. „Papucii” masinii poate ca nu trebuie schimbati la fel de des ca ai nostri, insa cand ii schimbam facem o investitie mai mare. Ia sa nu uitam, la fel cum si noi avem pantofi de sezon si masina noastra are nevoie de anvelope de sezon, adica de iarna si de vara. Astfel, cumparaturile de anvelope se transforma mereu in cautarea de cea mai buna oferta, de cele mai mici preturi. In oras gasesti anvelope la preturi avantafoase si la magazinele clasice. Cautarile pretului cel mai mic pot fi foarte obositoare si pot lua foarte mult timp, deoarece mereu ai impresia ca in urmatorul loc o sa fie cu cativa lei mai putin. La fel procedez si eu, caut cauciucuri la pret bun si am gasit un adevarat: hotel de anvelope .

Sa fim sinceri, ne plac reducerile, ne plac ofertele, suntem inebuniti dupa fraza ”economisesti x lei”, de multe ori ajungem sa cumparam ceva doar pentru ca este la oferta, simtim astfel nu doar ca avem un produs nou ci ca economisim cumva in acest fel bani. Pe acest fapt se bazeaza intreg procesul reducerilor si ofertelor din magazine, pe ideea ca economisesti bani, daca cumperi acest produs. E oarecum un paradox, dar se aplica si la cumparaturile din magazinele online intr-o anumita masura si nu odata s-a intamplat sa cautam cauciucuri la pret bun. Vezi aici: PremiumAnvelope.ro este importator de anvelope .
Cauciucurile la preturi avantajoase nu sunt ca si legumele la preturi avantajoase. Fiecare tip de anvelopa, si exista destule, are propriile ei specificatii, propriile caracteristici, pretul unei anvelope depinde de nivelul ei de aderenta, de modul cum se comporta pe asfalt uscat, pe asfalt ud si multi astfel de factori. Poti sa gasesti usor un cauciuc la pret avantajos, dar asta nu inseamna ca va fi de lunga durata si ca te va tine mai mult de un sezon. Pentru produse consumabile de acest fel, pretul avantajos este un termen foarte relativ. Pana la urma ce este avantajos depinde de ce buget ai si ce preferinte ai, in materie de anvelope. Nu te lasa pacalit de un semn colorat cu “pret redus”; gandeste-te de ce vrei sa faci, sau ce iti permiti sa faci, o investitie mica pe termen scurt sau o investitia mai mare pe termen lung.

PS. Cand ai timp, arunca un ochi aici: ce trebuie sa faca soferii iarna , sunt sfaturi utile.

Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.