Incarca orice dispozitiv cu invertoarele Kemot

Incarca orice dispozitiv cu invertoarele Kemot

Conducatorii auto care intreprind deplasari lungi s-ar putea vedea in incurcatura, daca nu dispun de un invertor, atunci cand este nevoie sa incarce diverse dispozitive electronice. In plus, aceste aparate sunt utile si pentru alimentarea unor masinarii de uz casnic (nu te opreste nimeni sa savurezi in pauza de condus o cafea proaspata, de exemplu). Procesul de functionare este simplu: pe scurt, daca se alimenteaza  curent continuu la tensiunea de 12 V, se obtine un curent alternativ cu tensiunea 220 V. Astfel de aparate le gasiti in general in ateliere de tuning auto, iar la Fomco Service aveti cea mai diversificata gama de invertoare auto, marcile Kemot si Waeco.

Noile invertoare de pe piata sunt dotate cu elemente de siguranta care sunt prevazute cu sistem de alarma, semnaland apropierea de pragul de descarcare al acumulatoarelor vehiculului si care includ oprirea automata, avand o durata buna de serviciu.

Daca te gandesti sa iti achizitionezi un invertor, este esential sa afli intai ce putere iti trebuie la iesire. Va recomandam sa optati pentru produse de buna calitate, certificate.

Va atragem atentia ca invertoarele necesita o instalare corespunzatoare, pentru prevenirea unor eventuale pericole de scurtcircuite la sigurantele masinii.

Un invertor auto este o alternativa mai economica si la alimentatoare de laptop, de exemplu. In plus,mai poate inlesni si alimentarea multor alte gadget-uri si dispozitive, cu conditia, bineinteles, sa nu se depaseasca puterea de care dispune.

Reclame

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.