Ce trebuie sa stii despre forajele de alimentare cu apa

Traim in secolul vitezei, avansurile tehnologice ne aduc mai mult confort si suntem inspititi sa tratam cu superficialitate problema resurselor de apa, insa alimentarea cu apa se numara printre cele mai importante aspecte ale vietii. Poate ca nu ne dam seama, insa forajele de alimentare cu apa potabila sau pentru irigatii nu sunt doar simple gauri sapate in sol.
De fapt, pentru a fora in pietris, nisip, roca sau argila, sunt necesare abilitati si cunostinte speciale pentru fiecare regim de sapare in parte. Se evidentiaza doua proceduri de foraj pentru apa: cel hidraulic cu circulatie de fluid si cel cu ciocan de fund. Primul da randament in cazul solurilor moi si medii, adica nisip-pietris-sol argilos, iar celalalt isi demonstreaza eficienta in ceea ce priveste solurile dure, cu calcare, cisturi si marne.
Firma noastra executa lucrari de foraje de apa cu noroi preparat din bentonita. Forajele de care dispunem sunt tubate cu burlane realizate din material PVC Valrom, avand grosimea de 11 mm si diamentrul cuprins intre 160-250 mm. Filtrele cu fante sunt fabricate tot din PVC, iar forajele se curata cu pompa mamuth, evitandu-se contaminarea stratului acvifer. Rezultatul este o sursa de apa potabila de buna calitate. SC Prodac SRL ofera clientilor documentatia necesara pentru executarea forajelor de alimentare cu apa, pentru primirea avizelor de gospodarire a apei, proiecte si studii hidrogeologice, alaturi de servicii alimentare cu apa impecabile, realizate la standarde europene.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.