Accesorii de fixare pentru acoperisuri cu functionalitate superioara

Accesorile de fixare pentru acoperisuri au un rol semnificativ in functionalitatea unei cladiri, case sau orice alta constructie, facilitand o prindere corecta a panourilor de tabla tip tigla, precum si a tuturor celorlalte accesorii care intra de obicei in componenta unui acoperis.
Atunci cand concepeti planul unei constructii, ca de pilda o casa de locuit, sau intreprindeti activitati de renovare, este important sa luati in considerare si montarea unor sisteme de fixare corespunzatoare. Civeflor va ofera o paleta larga de astfel de sisteme de fixare acoperis, atat pe suporturi din lemn, cat si pe suporturi din tabla.
De asemenea, este vital ca orice elemente de fixare sa fie protejate in mod adecvat in fata actiunii de coroziune, care poate interveni. Noi, cei de la Civeflor, mentinem standardele de calitate in vigoare si suntem interesati de longevitatea acoperisului tau! Astfel, am dezvoltat o tehnica unica de integrare, metoda noastra contribuind la asigurarea unei protectie sporite impotriva factorilor nocivi de ruginire. Stratul de vopsea traditional este inlocuit de aplicarea unui strat de aluminiu-zinc, usor de integrat in otel carbon. Drept rezultat, atat invelisul cat si materia prima sunt unite in mod armonios.
Pentru vopsirea tablei profilate, va sfatuim sa alegeti o vopsea speciala, care se usuca in aer liber si demonstreaza o rezistenta marita la orice factori de mediu si poate fi folosita cu succes pentru a retusa orice deterioare survenita. In cazul in care sesizati defecte grave ori in situatia in care stratul de acoperire cunoaste o decolorare neuniforma, se impune consultarea unui expert in domeniu. Acesta va va ajuta sa puneti la punct un plan ingenios de revopsire.
Stricaciunile cauzate de depunerile de zapada pot fi prevenite mai usor daca suprafetele din tabla de deasupra unei sarpante, vor fi etansate cu burduful Master Flash. In esenta, acesta constituie o baza elastica, cu o flexibilitate si rezistenta sporite la crapare si la taiere, care este special creata pentru a permite fixarea gulerului de etansare, indiferent de pozitionarea tevii.
Civeflor pune la dispozitia clientilor servicii de consultanta gratuita acoperis, astfel incat veti obtine informatii si recomandari de la experti in domeniu, pentru a lua cea mai buna decizie privind acoperisul dumneavoastra!

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.