Schimbare sediu social

Schimbare sediu social – O CORVOADA?

corporate-e1372776961785-300x171 Pentru orice firma vine o zi cand trebuie sa faca o schimbare. Cauzele pentru care trebuie sa ia decizia de schimbare sediu social, sunt diferite. Expirarea contractului de inchiriere pentru sediu social firma sau dezvoltarea unei ramuri noi intr-o alta localitate. Poate ca pentru unii procesul de schimbare sediu social pare complicat, dar acest proces e unul firesc si se realizeaza la Registrul Comertului.

De ce schimbarea unui sediu social firma ar fi o corvoada? In primul rand, salariatii firmei sunt obisnuiti cu un anumit loc, pentru: gazduire sediu social si le este greu sa se mute, chiar daca asta poate insemna un loc mai aproape de locuintele lor. Sunt angajati care si-au creat, in timp, un mod de viata, in functie de locatia firmei, in care isi desfasoara activitate. Pentru ei a devenit o rutina si nu doresc sa iasa din ea.

Al doilea aspect ar fi contactul cu clientii. Daca in obiectul de activitate al firmei exista o relatie directa cu un numar mare de clienti, locatia firmei este foarte importanta. De aceea, schimbare de sediu social, trebuie gandita din timp si anuntata. Clientii sau publicul ( in functie de activitate firmei) trebuie sa cunoasca din timp noua locatie.

Al treilea pas, pentru schimbarea sediului social, va trebui comunicat Administratiei Financiare, de pe raza teritoriala a noului sediu, prin depunerea unui formular.

In privinta actelor, pentru schimbare de sediu social firma, costurile nu presupune o cheltuiala mare, e infima. Pe site-ul chronax.ro, am gasit niste informatii utile in ceea ce priveste: gazduire sediu social (gazduire sediu social gratuit).
De ce sa alegi serviciile Chronax?

Pentru cei care sunt la inceput de drum, in afaceri, daca se alege Chronax, acestia ofera serviciul de infiintare gratuita a firmei, un sediu social gratuit sau o reducere de 20% la factura serviciului de contabilitate.
Chronax, ofera clientilor audit intern, audit financiar si expertiza contabila.

Chronax ofera informatie in timp util pentru ca decizia sa fie luata rapid si eficient.

Acestea sunt doar cateva beneficii ale colaborari cu specialisti de la Chronax.

Schimbarea, in general este un lucru neplacut, dar de multe ori se dovedeste a fi un pas mare in dezvoltare unei afaceri.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.