Bruxism. Tratament pentru scrasnitul din dinti

Tratament pentru bruxism
8fin-1024x480Bruxism sau scrasnitul din dinti este o afectiune pe care multi oameni o au. Aceasta afectiune, in timp, duce la unele leziuni dentare. Un tratament pentru bruxism, este necesar chiar daca multi nu-i acorda nicio importanta acestei afectiuni, prezente in cele mai multe cazuri noapte, in somn.
Scrasnitul din dinti, in timpul somnului este una din cele mai importante simptome, care se traduce printr-un zgomot tipic de scrasnire. Acest fapt si cauzele bruxism-ului poate fi descoperit doar in urma unui control stomatologic si trebuie sa-i acordam o atentie sporita.

Trebuie stiut ca exista 2 feluri de bruxism:

  1. nocturn- scrasnirea automata din dinti urmata de contractiile ritmice ale maxilarului;

2. diurn – scrasnirea din dinti fiind o reactie spontana la anumiti stimuli;
Primele semn de bruxism apar la nivelul dintilor prin aparitia unor fisuri in smaltul dintelui sau tocirea si deformarea dintelui. Acestea vor duce in timp la o sensibilitate dentara. Tratarea acestei afectiuni se face prin aplicarea unui mulaj al dintilor, ce va impiedica atingerea si tocirea suprafetelor ocluzale. In timp, impulsul acesta de scrasnire a dintilor se va diminua pana la o disparitie definitiva.

Clinica CityDent

Este o clinica ce dispune de tehnologie moderna si un standard inalt de profesionalism. Ofera CityDent pentru serviciile dentare generale, de cosmetica si restaurative sunt de cea mai buna calitate, datorita implementarii tehnologiei de ultima generatie.

Aceasta clinica trateaza afectiunile dentare printre care si bruxismul. Situata in Bucuresti pe str. Teheran nr 2, la etajul 2, ofera posibilitatea programarilor online.

Echipa de specialisti, de care dispune clinica CityDent, o sa va informeze despre tratamentul pe care trebuie sa-l urmati in cazul afectiunii descrise la inceputul articolului.

Pentru consultatii si programari la unul din specialistii CityDent, puteti suna si la numerele de telefon: 021.230.21.96/0740.621.090. De asemenea, site-ul clincii CityDent, este accesibil, se poate naviga foarte usor pe el si ofera informatii importante.

Informatia este esentiala. Orice informatie oferita de specialistii CityDent o sa va ajute sa luati o decizie in privinta sanatatii dentare, dar si a esteticii dentare, pentru ca zambetul sa nu fie afectat.

Scrasnitul din dintii este o afectiune dentara si nu trebuie neglijata, deoarece poate avea consecinte grave, in timp.

 

 

Reclame

2 gânduri despre “Bruxism. Tratament pentru scrasnitul din dinti

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.