Dr. Serban- Clinica stomatologica in Bucuresti!

Dr. Serban- Clinica stomatologica in Bucuresti!

logoIn primul rand, Clinica Dr Serban o gasiti in Bucuresti, pe str. Plevnei, nr. 16, ap 3. Programul acestei clinici stomatologice este de Luni pana Vineri inre orele 10-21. Adresa site-ului: http://www.drserban.ro/. V-am dat acest link pentru ca se pot face si programari online prin intermediul uni formular online. Il gasiti pe prima pagina in parte dreapte , sus.

In al doilea rand, de cate ori ma uitam la televizor si vedeam zambetele perfecte ale vedetelor ce apareau in fata ochilor mei, ma intrebam cum este posibil asa ceva?

Imi spuneam ca asa ceva nu exista, nu sunt naturale si asta pentru ca uitandu-ma la oamenii din jur nu vedeam aceea dantura perfecta, ca la oamenii de la televizor.
Este adevarat ca exista si oamenii, putini, care sunt inzestrati de la mama natura cu o dantura sanatoasa si frumoasa

In al treilea rand, tot cautand informatii si citind diferite articole de specialitate am ajuns la concluzia ca multe din zambete sunt facute in clinic stomatologice, cu dotari de ultima ora, in materie de stomatologie.

Ca exemplu, Clinica Dental Center, pe care o gasesti in Targoviste, datorita dotarile poate aborda toate specialitatile din medicina moderna dentara oferind astfel tratamentele cele mai complexe si complete, putand pune la dispozitia pacientilor o gama de tehnici dentare si materiale variate. Sunt tehnologii si materiale de ultima generatie care pot satisface orice nevoie sau dorinta..

La inceputul articolului va spuneam cateva lucruri despre orasul Targoviste. Asta deoarece am citit o statistica, care spune ca in ultima perioada strainii vin in Romania pentru a efectua diverse interventii stomatologice, unele destul de complicate. Costurile fiind la jumatate, in Romania, fata de tarile europene, a dus la aparitia si dezvoltarea unui segment nou in turism, denumit turismul medical. Acesta este un fapt pozitiv, ce am vrut sa-l mentionez, neaparat.

De ce Dr.Serban?

-personal profesionist cu specializari in domeniu
-Aparatura cu care e dotata clinica e de ultima generatie.
-Oferta cuprinde si confortu postchirurgical
-Sterilizarea se realizeaza conform cu cele mai riguroase norme UE
-Se ofera garantie la toate lucrarile stomatologice efectuate in clinica

Ca sa pun o concluzie. Despre cliniciile stomatologice s-a scris si se va mai scrie mult, pentru ca este un subiect foarte important, dar mai important, in opinia mea, ar trebui sa actionam, sa avem in vedere alimentele pe care le consumam cu toti, in fiecare zi, pentru ca asta ne poate afecta sanatatea danturii. Cum e destul de dificil sa ne mentinem sanatatea danturii si asta deoarece de multe ori mancam in oras, in fuga trebuie sa ne regandim modul acesta de viata. Este un factor important alimentatia, care ne poate afecta sanatatea danturii.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti dantura frumoasa si sanatoasa:)

Reclame

Un gând despre “Dr. Serban- Clinica stomatologica in Bucuresti!

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.