Concertele Verii Summerkiss

Weekendul acesta este încărcat cu evenimente pe litoral: concerte, filme, personaje de poveste, lupte și bătăi cu vopseluri colorate!
In weekend, avem de ales locația în care să ne ascultăm piesele favorite, având evenimente în Piața Ovidiu, în stațiunea Eforie și, bineînțeles, toate cluburile din stațiunea Mamaia au pregătit un program și o lista de artiști pe toate gusturile, cu petreceri pe plajă sau pe piscină.

Piața Ovidiu aduce și weekendul acesta Concertele Verii Summerkiss și artiștii momentului din România timp de patru weekend-uri consecutive de concerte live. Cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști ai momentului din România vor concerta live în Piața Ovidiu în patru concerte organizate de Kiss FM și Asociația Descoperă Constanța, pe o scenă de mari dimensiuni, unde, weekendul acesta, vor urcă nume precum Delia, Grasu XXL, Alina Eremia, Lora, Guess Who, Lidia Buble, Sergiu și Andrei, gazdele matinalului Kiss FM.

Anul acesta, Europa FM Live pe Plajă va aduce trei zile de muzică bună și distracție la malul mării, pe plajă dintre Venus și Saturn. Intrarea este liberă! Weekendul prinde culoare în cel mai cool eveniment al verii: “The Color Run Tropicolor Worldtour 2016 – Mamaia”. Vino în vacanța tropicală să te bronzezi în toate culorile …

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.