Manga. Benzi desenate

Benzi desenate

booFoarte multi considera desenele animate ca fiind potrivite doar pentru copii. Ei, acum sunt oameni mari, adolescenti de 16-18 si nu se mai uita la desene. Poate ca as e, dar vazand aceste: benzi desenate de colectie, pe site-ul: books-express, simti nevoia sa te informezi despre manga Ce este? Este  o printesa?
Ce faci pentru a gasi un raspuns. Deschizi televizorul pe unul din canalele de desene animate sau faci o cautare in online, folosind simplu cuvanul: manga
Ce am aflat eu, trecut de ceva vreme de varasta copilariei si nemaifiind in pas cu desenele animate!

In primul rand, manga este cuvantul pentru benzile cu desene animate folosit in Japonia. Este un amestec intre arta japoneza si modul de realizare a benzilor desenate din alte tari. In celelalte state, reprezinta benzile desenate, a caror provenienta este Japonia.
In Europa si SUA, benzile desenate au fost create pentru un public tinta, copii. In Japonia, tinta acestora este mult mai larga, pe langa copii, adolescenti si adulti pot rasfoi aceste carti cu benzi desenate. Editurile fiind specializate pe un public tinta.

In Romania, benzile cu desene animate sunt pe piata de ceva vreme. Editura Books- Express, are o colectie de carti cu benzi desenate cu teme si subiecte foarte interesante. De la aventura, jocuri, comedie, afaceri si comert, pana la drame istorice.

Majoritate celor mici stiu multe personaje din cartile cu benzi desenate, televizorul fiind principala lor sursa de informatie. Totusi, cartile cu benzi desenate sunt mai atractive, datorita diversitati temelor. Intr-o carte cu benzi desenate actiunea poate fi statica sau dinamica, dar in ambele cazuri se respecta firul povesti.
Avantajele achizitie de pe site-ul books-express.ro:

In primul rand cartile sunt grupate pe categorii;

In al doilea rand cautare este foarte usoara, deoarece pe site exista o caseta de cautare.

In al treilea rand, Books Express, ofera in fiecare zi carti noi, iar la achizitia unei carti se acumuleaza puncte express pe care le puteti folosi cum doriti;

Revenind la benzile desenate, aceastea sunt considerate de specialisti, o forma noua de arta. In Belgia si Franta, aceste carti sunt considerate roamne grafice, datorita stilului de tiparire.

 

Reclame

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.