RETON Calarasi- nesimtire sau protectie locala?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

sursa foto RETON

De zece ani de zile cetatenii din zona in care functionaeaza statia de betoane Reton srl Calarasi, fac sesizari si nimeni nu-i baga in seama. Cu siguranta ca SPAGILE au asigurat in toti acesti ani protectie firmei RETON srl din CALARASI. Altfel, nu se explica nesimtirea maxima a celor din PRIMARIA CALARASI si POLITIA LOCALA.

Autorizata sa functioneze intr-o zona de case, aceasta isi aduce materialele din care fabrica betonul,prin oras. Nimeni nu a intervenit. Nisipul si produsul finit (betonul) care curge din camioanele apartinand societatati RETON, circula prin oras, fara niciun fel de restrictie, cu toate ca legislatia in vigoare interzice desfasurarea unei asemenea activitati in oras, langa locuintele cetatenilor.

Cine le-a dat autorizatie de functionare si care a fost pretul platit de afaceristii de la RETON srl. Calarasi?

betoniera_4_0 (1)Doar autoritatile centrale si institutiile guvernamentale abilitate mai pot da un raspuns cetatenilor indignati din zona, deoarece primaria Calarasi si institutiile publice locale, inchid ochii de zece ani. Oare ata de mari sunt spagile, incat sesizarile cetatenilor sunt ignorate cu buna stiinta.

Sa speram ca de acum, sesizarile catre institutiile centrale, facute de catre cetateni, vor fi urmate de sanctiuni exemplare. Asa poate aflam si legaturile dintre RETON si oamenii manjiti din institutiile locale, cei care au permis functionarea unei STATII DE BETOANE in zona locuibila si tranzitarea orasului cu camioane de mare tonaj!

Autobetonierele RETON, vor circula si imprastia beton pe strazi nestingherite pana atunci…

PS. Sefa de statie: Mara Negoita- a refuzat constant dialogul cu cetatenii afectati de activitatea STATIEI de BETOANE RETON Calarasi.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.