Produse bisericesti de calitate

Vesmintele bisericesti purtate de preoti

Crestinismul se bazeaza in principal pe smerenie. Lucru intalnit atat in bisericile crestine, cat si pe vesmintele slujitorilor Domnului. Vesmintele bisericesti, trebuiesc sa fie simple, pentru ca purtate de preoti sa de-a semnificatie sarbatori religioase. Un preot vine in fata credinciosilor, imbracat in vesmintele bisericesti, functie de sarbatoarea religioasa pe care o intregeste astfel.

Vesmintele bisericesti obisnuite sunt cele negre. Pentru sarbatorile religioase, preotii imbraca hainele de sarbatoare. Frumusetea lor, forma si culorile minunat alese, calitatea croieli si a materialului, da stralucire si fast, sarbatorii religioase, la care credinciosi participa.

Cu foarte multi ani in urma am ajuns, insotit de parintii mei, la o manastire din nordul Moldovei, in minunata Bucovina. Acolo se desfasura un eveniment foarte important pentru urbea respectiva. Era ziua in care se facea slujirea biserici din interiorul manastirii, dupa ce ea fusese renovata. Pe parcursul slujirii, am putut admira frumusetea vesmintelor purtate de preotii prezenti in numar mare si mi-a ramas intiparita in memorie frumusetea lor, culoriile vesmintelor. Mai tarziu am aflat ca toate vesmintle bisericesti sunt lucrate manual, fie in manastiri de catre calugarite, fie in ateliere de specialitate.

Acum, datorita tehnologiei moderne, vesmintele bisericesti pot fi comandate si preluate din mediul online, ca orice produs. Sa nu ma intrebati, de unde am aflat, ca si voi navigati prin online si din intamplare sau nu, ati ajuns pe un site care comercializeaza vesminte bisericesti si alte accesorii folosite in bisericile crestin-ortodoxe din tara noastra.

Produse bisericesti de caliate se gasesc doar pe site-ul: vesmintebisericesti.ro

Fie ca vorbim de vesmintele tesute sau brodate, fie ca vorbim despre vesminte Invierea Domnului sau vesminte Arhieresti, toate sunt produse bisericesti de calitate, lucrate de oamenii priceputi si cu suflet curat, de la CRILOVIC srl.

Daca cineva vreodata imi va cere o informatie, o recomandare in ceea ce priveste vesmintele bisericesti, cu siguranta am sa le indrept privire catre site-ul celor de la CRILOVIC srl dinVaslui, a caror pagina: vesmintebisericesti.ro, am descoperit-o de curand.

Minunatele vesminte bisericesti, rodul a multor ore de lucru sunt lucruri sfinte, brodate manual, din materialele cele mai bune. Tot ei realizeaza prapuri-steaguri, epitaf-uri, acoperaminte biserica, epitrahilesau bedernite.

Sunt o persoana care are incredere in Biserica Ortodoxa din Romania, greu incercata in ultima perioada. Intotdeauna am ascultat slujba cu deschidere, chiar daca pasesc prea rar in Casa Domnului. Un preot este persoana aflata in slujba lui Dumnezeu, iar biserica este CASA LUI. Am fost atent de fiecare data la felul in care vorbesc si se imbraca preotii. la modul cum se comporta in societate romaneasca, pentru ca conduita lor, va fi mereu scoasa in evidenta. Astfel, importanta hainelor bisericesti ( vesmintele bisericesti), capata greutate. Ele trbuie sa decente, dar sa sublinieze misiunea si rolul pe care il are un preot intr-o comunitate.

Un preot in vesminte bisericesti, transmite linistea sufleteasca, de care credinciosi au mai mereu nevoie.

Daca, doriti sa vedeti minunatele vesminte bisericesti, intrati pe site-ul vesmintebisericesti.ro, pentru a admira munca unor oameni deosebiti, de la CRILOVIC Vaslui.

PS. In acest articol mi-am exprimat opinia mea.

 

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.