Lifturi, scari rulante

Lifturi, scari rulante

mpifmaMa aflam zilele trecut intr-un mall din capitala si ochii mi s-au indreptat catre scara rulanta. Nu de multe ori imi e dat sa vad o scara rulanta aflata in functiune. Orasul in care locuiesc e unul mic si magazinele sau institutiile publice, nu dispun de scari rulante. O scara rulanta o intalnesti pe un aeroport sau intr-un mall.
Asadar, stand si privind eu la minunatia de scara rulanta, in mintea mea mi-am pus cateva intrebari. De unde sunt aceste scari rulante? Cine le produce, monteaza, intretine?

.
Atunci cand ai nevoie de curatenie apelezi, fireste la o firma specializata in acest domeniu, dar cand esti pus in situatia de a repara o scara rulanta? Cauti o firma din acest domeniu. Da! Exista si astfel de firme. Si sunt active pe piata din Romania de foarte multi ani. Nici eu nu stiam, dar motorul de cautare google mi-a dat informatia care m0a ajutat sa gasesc raspunsuri la intrebarile de la inceputul articolului.

escaleras_01Ai nevoie sa repari liftul sau scara rulanta apelezi la o firma specializata precum MPIFMA. O societate cu experienta in acest domeniu activa, in Romania, de peste 25 de ani, cu peste 120000 de mii de lifturi si scari rulante instalate. Din 2009 IFMA a devenit parte a MP, un business ce s-a dezvoltat la nivel international.
In ziua de azi, lucrurile (reparatiile) trebuiesc facute de o firma specializata. Fie ca vorbim de curatenie, fie ca-i vorba de niste reparatii la un lift sau scara rulanta

Avantajele unei mentenante efectuate de MPIFMA

– disponibilitatea echipelor de mentenanta si interventie 24 de ore din 24/ 7 zile din 7, ale saptamanii;

– profesionisti in domeniu cu experienta vasta.

– scarile rulante, trotuarele rulante, lifturile sunt proiectate, produse si montate pentru a imbunatati modul de viata al oamenilor;

Acum, revenind la acele scari rulante din mall, cele care mi-au atras atentia, vreau sa va mai spun ca n-am observatascensoare pentru persoanele cu handicap. Nu afirm ca ele nu ar exista, ci pur si simplu eu nu le-am vazut.

Ascensoare pentru persoanele cu handicap, am tot vazut pe la institutiile publice. Stiu cum arata si cu siguranta ele sunt montate si intretinute tot de o firma specializata.

..

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.