Preotii la DNA!

Agitatie mare, ieri, la sediul DNA. Mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza, a fost chemat la DNA. Inaltul prelat a dat declaratii despre cartea pe care Gigi Becali a scris-o in inchisoare, carte pe care Inalt Prea Sfinftia Sa a binecuvantat-o. Pentru cateva clipe Mitropolitul Ardealului, a fost impotriva vointei sale, VIP-ul zilei. Pe surse se zice ca, deja DNA pregateste audierea altor fete bisericesti.

 

Eu nu stiu care este implicarea Mitropolitului Ardealului în acest caz, dar am rămas uimit când l-am auzit blestemând un jurnalist. Așa ceva…. Îmi pare rău să spun, dar de multă vreme am constatat că unii preoți se comportă ca niște salariați. Pentru că se aude că oricine poate deveni preot dacă acționează din punct de vedere pecuniar.

3 gânduri despre “Preotii la DNA!

  1. Lasati cu fetele bisericesti cele prea curate si nevinovate. Cum adica, ei sunt deasupra legii? Si baniii lui Becali sunt foarte buni. nu numai a mirenilor de rand. Ai lui buni ca vin multi si doadata nu trebuie sa mai stranga cu taraita.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Biserica face cea mai mare evaziune fiscala ! Si cu tot respectul ptr ce a facut si face Becali ptr populatia tarii, religia nu are nici o legatura cu stiinta. Ori legea spune sa publici carti stiintifice. Stiinta pleaca de la cercetare iar religia spune ” crede si nu cerceta „.

    Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.