DINSTEF- vidanjare Bucuresti

 

Vidanjare Bucuresti

galerie Bucurestiul, in ciuda faptului ca este capitala tarii noastre, are multe lipsuri. Si, ma refer in primul rand, la sistemul de canalizare al celei mai importante metropole. Sunt cartiere in care reteaua de canalizare a ramas doar pe hartie, iar locuitori din zonele respective, satui de promisiunile primarilor din ultimii ani, si-au facut propriile sisteme de epurare a apelor murdare. Sisteme, care in principiu, sunt identice cu reteaua de canalizare, numai ca in loc de canalizarea care sa colecteze apa murdara, au construit o fosa septica. Bineinteles ca aceasta se umple si trebuie periodic vidanjata, cu costurile aferente acestei operatiuni, desigur! Doar, asa prin acest sistem, bucurestenii, pot avea conditii civilizate de trai, intr-o tara care e de ceva vreme membra a comunitatii europene.

DINSTEF- vidanjare Bucuresti

Aceasta realitate, a capitalei noastre, a dus la aparitia si dezvoltarea in ultimii ani a unor societati comerciale, al caror principal domeniu de activitate este vidanjare. Societatea de vidanjare Bucuresti, al carui site l-am descoperit, navigand, azi, pe internet este una cu capital romanesc. Lucru destul de important. O societate romaneasca care a rezistat pe o piata concurentiala si, si-a modernizat parcul auto cu masini moderne.

DINSTEF, firma vidanjare Bucuresti, isi desfasoara activitatea pe raza municipiului Bucuresti, dar si in imprjurimi, raspunzand solicitarilor venite de la clienti, fie ca sunt persoane fizice, fie ca sunt persoane juridice. Nevoia de a curata fosele septice, de a le elimina de mizerie, deseuri si de a le ecologiza, a dus la dezvoltarea unui serviciu performant si de calitate.
Dotarea cu masini de mare capacitate ( 16 m3 ape murdare), instalatii de curatat canalizarea cu presiune de pana la 200 de bari, a mentinut societatea, an de an, in topul firmelor din domeniul respectiv.

Societatea DINSTEF Bucuresti, pune la dispozitia clientilor, persoane fizice sau juridice: serviciu de vidanjare, denisipare, curatare-desfundare canalizare, decolmatare. De asemenea, mai ofera servicii de spalari piscine, stropire de spatii verzi, spalare incinte si spatii betonate.

Oferta este valabila pentru Bucuresti si celelalte judete din tara.

De ce sa alegeti serviciile de vidanjare ale societatii DINSTEF Bucuresti

1. Pentru ca dispune de masini moderne de mare capacitate;

2. Personalul de care dispune firma este flexibil si rapid in executarea lucrarilor;

3. Clientii si colaboratorii s-au declarat multumiti de serviciile oferite de firma;

4. Pentru ca realizeaza un serviciu de vidanjare modern si ecologic;

5. Contractele pe care le-au avut in derulare au fost respectate, asta ducand la realizarea unui portofoliu de clienti permanenti;

6. Promptitudine in rezolvarea tuturor solicitarilor;

In incheiere vreau sa va mai  spun cateva lururi legate de pretul unui servicu de vidanjare. La DINSTEF, preturile sunt negociabile, iar la stabilirea lor se ar in vedere complexitatea lucrari ce urmeaza a se executa si distanta care va fi parcursa de utilaj.
Exista posibilitatea unei colaborari pe termen lung, pentru cei care au, in mod constant, nevoie de serviciul de vidanjare, tariful fiind negociabil.

Pe cei care doresc servicii de vidanjare si locuiesc in Bucuresti ii invit sa arunce un ochi pe site-ul firmei si, mai apoi sa-i contacteze printr-un e-mail la adresa: office@vidanjari-desfundari.ro

 

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.