Vodafone, Orange sau Telekom

puncteprepay-beneficii-popupEu personal m-am portat de la abonament Vodafone la abonament Telekom datorita ofertei foarte avantajoase la acel moment. Intre timp piata s-a schimbat asa ca fix in a 23 luna de contract m-am prezentat la Telekom pentru a inchide abonamentul si a solicita trecerea pe cartela, la expirarea perioadei contractuale de 24 de luni. Procedura a fost infernala, m-am certat cu ei 4 (patru) luni de zile, eu avand legea si dreptatea de partea mea, ei (cei din Call Center) spunandu-mi in a treia luna „nu mai bine achitati suma facturata de noi ilegal si terminati balciul?!?” am trecut peste furie, am completat constiincios reclamatiile si iata ca acum sunt liber de contract si ma pot porta oriunde … desi nu cred ca mai vreau acest lucru: toti operatorii sunt la fel.

In alta ordine de idei cineva imi zicea, legat de Orange:  „Să stiti ca multi oameni se razgândesc si aleg să nu mai plece de la Orange după ce aud de taxa de reziliere. V-am sunat tocmai ca să preîntâmpin această situație”, îi spunea operatoul de la Orange, la câteva zile bune dupa ce le-a comunicat ca renunta la abonamentul lui, pe care îl avea de pe vremea studentiei.
Ce ma mira, este ca dupa aproape 30 de ani de capitalism românesc, cea mai mare firma de telecomunicatii, nu-si da seama ca daca vrea sa aiba clienti platitori, nu santajul e cea mai eficienta metoda, ci ofertele competitive.
Se pare că strategia Orange este ca sa incerce sa ameninte ca ne obliga sa platim servicii pe care nu le folosim daca vrem sa plecam. Si asta dupa ce operatorul zice ca îi pare rau, dar n-are cum sa dea o oferta la fel de buna ca celalalt competitor.

DIn pacate cred ca aceasta tactica functioneaza cu multi oameni, iar asa sunt slabe sanse ca ei sa învete ca într-o societate democratica santajul se pedepseste…

3 gânduri despre “Vodafone, Orange sau Telekom

  1. Sa nu te duci la Vodafone in niciun caz. Eu de un an de zile incerc sa scap de ei si desi am reziliat contractul din decembrie ei continua sa imi trimita si acum facturi. Fara sa mai vorbim ca mi-au falsificat si contractul. deci atentie mare!

    Apreciază

  2. Eu am zis ca daca nu imi dau ce da Digi am plecat. Ca atare am primit ce am vrut 🙂 La renegocierea contractului ii poti calca cel mai bine. Si sa nu mai faceti contracte pe 2 ani. Piata evolueaza de la an la an mai avantajos. Azi am nelimitat apeluri in toate retelele nelimitat mesaje nelimitat internet. La 50 lei. Orange rocks daca stii cum sa pui problema

    Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.