Echipamente horeca

Pentru aceia care si-au inceput o mica afacere in domeniul alimentatiei publice, in Romania, echipamentele si accesoriile horeca de la Conti Grup, pot fi aliatul de nepretuit. Exemplu, pentru cei care produc si comercializeaza pizza, gasiti aici cuptoare de pizza.

562e4bd26fa38_180_180 Echipamentele si accesoriile de lucru, consumabilele sunt extrem de importante pentru ca viitori clienti, sa fie satisfacuti. Pe o piata, aflata intr-o continua expansiune, dar si intr-o acerba competitie, este necesar ca echipamentele de tip horeca sa fie de calitate.
Daca sunteti in cautare de astfel de echipamente, la Conti Grup, le veti gasi. De acolo se poate utila localul cu echipamente care vor creste randamentul si profitul afaceri voastre.

Unele din echipamentele horeca sunt indispensabile intr-un anumit domeniu…. afacere. Si ma gandesc ca nu poti coace o pizza fara sa ai un cuptor de pizza performant. N-o sa poti face fata comenzilor folosind cuptorul unui aragaz. De asemenea, ai nevoie si de alte echipamente si accesorii: aparate de fiert paste, grill, cantare, plite, etc.

Cuptorul de pizza din fotografia atasata, dispune de 2 camere de coacere, fiind independente.  Dispune de un termometru pentru a putea avea controlul asupra temperaturii, in permanenta. Alimentarea se face cu curent electric.

Sigur ca toate aceste echipamente au un anumit cost, dar atunci cand pornesti o mica afacere, stii ca este important sa ai tot ceea ce iti este necesar. Investitia pe care o faci, la inceput de drum, are un anumit timp de amortizare, totul depinzand de capacitate manageriala a celui care administreaza afacerea.

Conti Grup comercializeaza o gama diversificata de echipamente horeca, din anul 2000, avand incheiate parteneriate cu cei mai importanti producatori din domeniu: Inoxbim, Fagor si Zanoli.

Conti Grup este furnizorul care pune la dispozitia clientilor, doua instrumente financiare pentru finantare achizitiei de echipamente si accesorii horeca: plata in rate, pe o perioada de un an si un sistem de leasing. Aceste instrumente sunt necesare, in primul rand, celor care sunt la inceput de drum si nu au un buget foarte mare pentru investitii.

Printe clientii importanti, ai acestui furnizor, as aminti pe Angst Grup. Allegria Hotel sau Hanul lui Manuc.

Asadar, recomand Conti Grup!

 

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.