De ce o sa imi cumpar un laptop de la Apple

Deseori vedem oameni care sunt absolut fascinati de tot ceea ce inseamna laptopuri Apple. Ei le prefera oricand in defavoare celor de la alte firme cunoscute si nu ar da niciodata un laptop Apple pe unul care apartine unui alt brand renumit.

Eu personal chiar m-am intrebat de ce prefera oamenii laptopurile de la Apple, fapt pentru care am testat pentru o perioada un astfel de laptop. Iata ce am observat:

-Designul este unul fin si elegant

Am vazut multe laptopuri care arata bine, insa trebuie sa recunosc faptul ca modelele recenta de la Apple arata incredibil de bine. Totul e de o finete rar intalnita, fapt pentru care, din acest punct de vedere se merita sa iti cumperi un Apple.

-Calitatea este cea dorita de orice utilizator

Deseori am auzit faptul ca la Apple mai mult e brandul renumit decat calitatea. Ei bine, laptopul pe care l-am testat eu era intr-adevar de calitate. Si cand spun calitate, aici ma refer la faptul ca functiona perfect. Nu s-a blocat, nu s-a infierbantat, nu s-a umplut de virusi, nu am avut probleme din lipsa de programe si nu am suferit din pricina graficii sau a sonorizarii. Totul a mers ca uns.

-Usor de transportat

Eu personal prefer sa am laptopul cu mine atunci cand plec in vacante, atunci cand merg la conferinte, sau la tot felul de evenimente. Alte laptop-uri sunt destul de greute, prin urmare incomod de luat dupa tine. Nu este insa cazul celor de la Apple. Laptopul folosit de mine a fost usor ca si gramaj si subtire ca si grosime, fapt pentru care l-am luat cu usurinta cu mine ori de cate ori am avut nevoie.

Acestea sunt in mare motivele care pe mine m-au convins si ma gandesc serios sa imi iau si eu un laptop de la Apple. Deja studiez site-ul celor de la rombiz.ro pentru a vedea ce aleg in final.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.