Un afurisit rapanos de asa-zis jurnalist

M-am impiedicat intimplator de un afurisit rapanos de asa-zis jurnalist care avea ce avea cu orasul meu si echipa mea (de handbal) de suflet, oras pe care il vizitase odata si despre care emitea numai rautacisme. Nu mi-am permis sa-i spun nimic, fiind un necunoscut, dar, zburlit tot si bombanind impotriva lui, fara sa ma auda nimeni, l- am pus la cosul cu blocati (in spam), sa zaca acolo. Prea repeta aceeasi idee. Ca sa nu mai zic ca un alt sclifosit-afectat mi-a vorbit asa urit de orasul in care traiesc cu placere, fara ca el sa-l vada vreodata. Asa ceva m-a speriat. Cum poti vorbi asa mult si daunator despre un loc, o echipa sportiva, etc, pe care tu nu le-ai vazut niciodata in realitate?
Daca il mai ascultam un minut in plus, nu stiu, nu stiu ce se intimpla. Doamne, ce antipatic artagos si plina de violenta nejustificata! Bine ca am scapat de el. Nu ma pricep la multe lucruri din viata asta, dar la a ma descotorosi de oameni, ma descurc foarte bine. Am mai avut eu o rafuiala cu un maimutoi care, de cite ori ajungea in orasul meu, vedea numai sacii cu gunoaie de pe trotuare. Simteam cum mi se urca tensiunea la cap si imi venea sa-l imping la sobolanii care danseaza liberi prin subsolurile de blocuri, macar sa stie un lucru: ca a fost inghitit de gunoi. Nerodul! Am si eu simpatiile mele. Iar cind cineva se leaga de ele, imi suflec minecile, imi pregatesc pumnii si un repertoriu intreg cu vorbe caustice si, in cele din urma, ma culc bosumflat, dar impacat cu gindul ca nu toata lumea iubeste orasul meu ales, asa agresiv, jegos, urit, cum e vazut de unii chiori, care, parca doar asta vor sa vada: uritenia. Duca-se, invirtindu-se!

PS: 1.Nu-mi sariti in ajutor, nu am nevoie de consolari, nu este cazul.

2. A nu se citi blogul bucuresteanului din Oltenita, sportcalatasrean.ro…individul e dus cu pluta…nicio sansa de insanatosire…

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.