Mass-media calaraseana a ajuns la genuchiul broastei

Mass-media calaraseana , de fapt cateva site-uri din online (pe print nu mai exista) cu pretentii de ziare online, traieste din bani negri. Cum, va veti intreba cei care mai intrati din cand in cand pe cate o mizerie de articol, distribuit pe retelele de socializare facebook sau twiter?

Ei, dragi mei simplu! Cu chiu cu vai, fatucele si fataloi astia care se cred mari jurnalisti, au supravietuit, ajungand in anul 2016, an de campanie electorala, datorita internetului si a campaniilor mizerabile pe care le-au dus. Si, cum multi din candidatii la primarii, consilii locale si judetene, cred ca platindu-si articolele vor schimba perceptia cetatenilor, au acum un cioloan de ros.

N-am sa uit niciodata vorba, unui oltenitean cu bulletin de Bucuresti, pana atunci ne mai auzita: „cu câți bani dau în mine!”

„dacă ai ști cu câți bani dau ăștia în mine, sa-l facem praf pe Dumitru si Omer!… N-o fac eu, o face altul!”

Din lichelism si din oportunism, se intrec intre ei mizerabilii, care mai de care mai slugarnic, mai aberant, mai anagramat…

In momentul de fata presa calaraseana (atat cat mai e) este inchisa in turnul sau de fildes, visand la cai verzi pe pereti. Daca isi vor da refresh puternic singuri isi vor taia craca de sub picioare. Odata ce si ultimul calarasean (consumator de media) se va satura de presa de prost gust, va renunta la ea si se va indrepta spre sursa cea mai autentica de informatie, cartea, iar din acel moment presa va ramane doar cu rolul de mascarici si nu de informator util.

 

 

Un gând despre “Mass-media calaraseana a ajuns la genuchiul broastei

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.