FRH, presul clubului Dinamo?

Pe scurt, situatia de la Sala Dinamo

Clubul Dinamo are un litigiu cu vecinii de pe o latură a Sălii, care au reclamat că un incendiu îi poate afecta și pe ei.

Asadar, trebuia construită o sursă de apă (perete de apă), care să formeze o perdea protectoare pentru vecini. Nu s-au făcut niciun fel de lucrări, iar de Aviz ISU nici nu se poate discuta. Mai mult, știm din declarațiile fostei șefe a lui Dinamo, actual ministru Elisabeta Lipă, că recepția Sălii Dinamo, nu s-a făcut, constructorul mai având câte ceva de remediat, inclusiv această perdea de apă.

 

Să concluzionăm:

– Avizul ISU, în cazul Dinamo, nu există                                                             – Federația Română de Handbal nu trebuia să programeze jocuri acolo, Comisia de Competiții nu a văzut acest Aviz ISU, sau fost doar păcălită că există.
– Nu cred că ISU a făcut socoteli că 10 spectatori pot scăpa cu viață, în cazul unui incendiu, după greșelile de la Colectiv, probabil că acum suflă și-n iaurt
– Dacă e lege, păi să fie respectată de toți, că așa este fair-play, cum se spune în sport, nu-i așa domnule colonel Semen?

PS. Intrebare pentru dom’ presedinte, de federatie Alexandru Dedu: Va fi depunctata echipa Dinamo, avand in vedere proaspata hotarire a Comisie de Competitii?

sursa: adevaruldesprehandbal.ro

 

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.