Handbal:AHC Dunărea Călărași 2014 – Dinamo București.

Joi, 28.01.2016 ora 19.45 la Sala Polivalentă din Călărași se va desfășura meciul de Cupă dintre echipa locală AHC Dunărea Călărași 2014 și Dinamo București.

Alin Șania căpitanul echipei călărășene spunea recent într-un interviu acordat publicației noastre:
„Este un meci foarte greu. Dinamo are cea mai bună echipă, ei au fost într-o formă foarte bună, constant de la începutul Campionatului, este echipa care are cel mai bun lot. Eu zic, ca părere personal că este echipa care va câștiga Campionatul, dar în același timp știu că avem puterea…chiar dacă nu avem valoarea lotului…avem puterea și suporterii – dacă vor fi alături de noi… Vor fi sigur alături de noi dacă se va deschide Polivalenta. Sunt ferm convins că vom bate această echipă. Dacă vom bate în Cupă la primul meci cred că va fi una dintre cele mai mari performanțe ale sportului călărășean de echipă din ultimii ani”.
Apelul făcut călărășenilor și suporterilor handbalului călărășean de către echipa AHC Dunărea Călărași 2014 prin vocea lui Alin Șania, managerilor și antrenorului echipei:
Între noi Staff-ul tehnic, echipă pe de o parte și suporterii noștri este o legătură, puternică, afectivă și emoțională.
Îi așteptăm meci de meci, să fie în număr cât mai mare să demonstrăm țării că avem cea mai frumoasă atmosferă, cei mai fanatici suporteri.
Rugămintea în calitate de căpitan- spunea Alin Șania,este ca suporterii să știe că și în momentele grele avem nevoie de ei…în cele mai multe momente, atunci când este greu avem nevoie de ei.
Au fost momente în care și ei și-au pierdut acea sclipire pe care o aveau dar…sunt conștient că și datorită evoluției noastre. Acum îi așteptăm în număr cât mai mare, meci de meci la Sala Polivalentă.
Meciurile jucate “acasă’’ la Constața pentru noi au fost foarte grele, nu ne-am simțit bine, nu a mers nici jocul echipei s-a văzut lipsa suporterilor, a publicului drag.
Una este să ai 2 autocare de suporteri iar alta este să ai alături de tine de victoria ta și de suferințele înfrângerii o Sală plină de 1500 de oameni.
Îi așteptăm pe suporteri lângă noi și sper să aibe încredere în noi, pentru ca să ajungem acolo unde ne dorim cu toții.
Hai Dunărea!

Marian Pîrloagă

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.