Class Cleaning, curatenie la birou

Trebuie sa zugravesc la firma birourile? Ce fac? Apelez la o firma specializata care face asemenea lucrari!
Trebuie sa fac curatenia generala? Apelez la o firma din domeniu!
Trebuie sa repar mobilierul din birouri? Nistel lipeli, cateva cuie! La fel apelez la o firma care face aceste lucruri.
Cum voi gasi aceste firme? Simplu! Folosesc internetul si al sau motor de cautare google: curatare birou si voi ajunce la Class Cleaning!

Stiu multe persoane care devin extrem de nervoase cand au de rezolvat cele scrise de mine, mai sus! De ce? Pentru ca in ziua de azi, totul trebuie facturat, trebuie facut legal si trebuiesc facute „hartii” pentru orice lucrare, chiar si pentru o simpla curatenie.
Unora li se pare absurd, dar asta-i legea si nu poti apela la o firma care sa iti faca un servicu fara sa-ti elibereze factura. Exista, e drept si firme care ocolesc, dar in opinia mea, aia nu e o firma serioasa si trebuie evitata. Nu este nicio rusine sa refuzi o firma care nu factureaza, chiar si curatenia, odata pe saptamana.

Sigur, exista niste costuri si unii ar fi tentati, pentru curatenie sa apeleze la proprii angajati, dar ei nu vor putea sa faca ceea ce fac cei de la Class Cleaning. Si acum se pot face abonamente, pentru curatenie. Spre exemplu: pentru un abonament cu o frecventa saptamanala se percepe un tarif de 3 lei/m² pe luna, iar pentru un abonament cu frecventa zilnica, tariful e de 1,92 lei/m² pe luna.

Cu ce vine in plus o firma de curatenie specializata?

In primul rand, cu experienta. De asemenea, o firma de curatenie, vine cu echipamente pe care le va folosi in curatenia pe care o va face si mentinerea acesteia. Sa ai tot timpul birourile sau casa curata este o provocare. Eu, unul, as angaja o firma de curatenie, care sa imi rezolve munca pe care n-o prea fac zilnic.
Da, as mentine curatenia casei prin intermediul unei astfel de firme.

Daca si voi sunteti in aceasta situatie, si vreti sa faceti curatenie la birou sau in casa, atunci informatia pe care v-am dat-o, despre Class Cleaning, o sa va fie de folos.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.