Fundatia lu’Ponta

„Potrivit acestora, noua structură se va numi „Asociația Black Sea Regional Cooperation Projects 2020”, îl va avea ca președinte pe Victor Ponta și ca vicepreședinți pe Bănicioiu și pe Constantin și „nu va avea nimic de-a face cu politica” pentru că se va ocupa de proiecte internaționale.

„În mod categoric fundația nu va avea nicio legătură cu politica, nu va participa la conferințe să facă evaluarea clasei politice, evaluarea Parlamentului, sau să discute despre ce legi trebuie date în România. Deja Victor Ponta a fost la o conferință în China. (…) Pe modelul acela va lucra această fundație. Acolo au venit oameni de la mai multe fundații din lume și au discutat pe mai multe teme”, au precizat sursele citate, referindu-se la Conferința organizată la Beijing cu ocazia lansării „China — Central and Eastern European Countries Think Tank Network”.

Zic ca nu este nimic de ras, dimpotriva este un proiect ambitios puternic oportun in regiunea Marii Negre. Interesele marilor puteri, ale statelor din vecinatatea se manifesta, de ce nu si Romania? Eu o vad ca pe o platforma pentru promovarea intereselor Romaniei tinand cont si de proiectul Drumul Matasii al Chinei ce a demarat si uneste economiile statelor sud est europene.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.