Review: aliada.ro

Asadar sa vedem ce este cu Aliada? In primul rand trebuie sa va spun ca este o platforma care face posibila colaborarea intre bloggeri si advertiseri. Prin intermediul site-ului se poate participa la diferitele campanii.

In al doilea rand este un site nou. O platforma in sprijinul antreprenorilor prin intermediul careia se poate realiza campanii online, de marketing.

Incerc sa punctez care sunt partile foarte bune si bune si cele mai putin bune (e normal sa punctam si parti mai putin bune, in opinia mea!):
1. Site-ul are o incarcare foarte repida. La cate are pe el, informatie despre articole sponsorizate, desigur, este un lucru demn de mentionat si de subliniat. In mod normal  nu ar trebui sa apreciem normalitatea, dar noi romanii avem o problema cu asta, asa ca am ajuns sa apreciem foarte mult, normalitatea! Asta e!
2. Site-ul este destul de bine aranjat. Are detalii clare si precise,  informatiile prezentate sunt usor de inteles, chiar daca aceasta activitate e una de nisa, care are drept tinta promovarea in mediul online. Fiind un domeniu destul de abstract, campanii blogeri, este destul de important ca informatiile sa fie usor de inteles si pentru necunoscatori care ajung pe site, au un blog si vor sa-l monetizeze.
3. Are 2 numere de telefon, o adresa de mail, la vedere. Si, foarte important, are si o prezenta pe retelele de socializare: facebook, twitter, linkedin si pinterest. Eu unul sunt cam satul de firme care indica drept adresa o casuta postala. Alea miros a tepari.N-as vrea sa le dau numele ca nu merita. Ar fi vorba de publicitate negativa, gratuita! Si, poate ca asta isi doresc. Aici, la Aliada.ro. avem clar premisele unei companii serioase. Spun asta, fiind, totusi la inceput de drum..
4. La sectiunea companii gasim, pe scurt,  detalii despre cuvintele cheie, link-uri, etc.. Putem scrie avnd detaliile clare ! Asta-i bine de stiut…pentru afacerea in sine!
5. Exista, campanii a caror derulare au un dedline (timp) este de-o luna de zile. Timp suficient pentru a putea aplica, a alege cuvintele cheie si-a scrie.
.
Hai sa mai vedem, pe scurt si cateva lipsuri:
1. Cam putine informatii la categoria Termenii si Conditii . Putine informatii, cu privire la data de plata.Sunt platforme care isi anunta colaboratori de data la care s fac platile.
2 Ma asteptam si la mai multa reclama pentru propria firma, pentru parteneri, pentru istoricul firmei. Exemple de firme (site-uri, magazine online), partenere… Poate asa si-au dorit ei sa se prezinte: doar ca membru as vrea sa stiu istoricul.
3. La contact ma asteptam sa aflau mai multe  detalii, fie si succinte, despre  oameni. As fi fost curios sa vad si eu cine este administratorul (patronul sau ce-o fi el), cine este directorul de vanzari etc. Pentru mine latura umana este importanta. Poate ca sunt eu prea pretentios.
Ca si concluzie, daca aveti nevoie de monetizarea blogului sau sunteti advertiseri si doriti promovare ori alte chestii asemanatoare, site-ul acesta este o solutie buna…
Din blogosfera romaneasca eu va doresc o zi buna si spor la treaba!

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.