Aplicatie, cabinet stomatologic.

Aplicatia web DentaBooK

Aplicatia DentaBook este una din aplicatiile web inovatoare ce are drept scop simplificarea modului de programare a pacientilor si, in acelasi timp le reaminteste acestora printr-un SMS de progrmarea lor la cabinetul stomatologic. Aplicatia web DentaBook poate fi, acum, descarcata si din Magazinul Google Play.

Prezenta a celor 100 de medici stomatologi, care acceseaza zilnic aceasta aplicatie- DentaBook, usureaza cautarile unui specialist. Daca veti accesa acum site-ul:Dentabook.ro si va veti inregistra beneficiati de gratuitatea oferita pana la data de 31 decembrie 2015! Vezi aici soft cabinet stomatologic.

Aplicatia este foarte simplu de folosit. Odata intrat pe pagina respectiva va veti creea un cont de utilizator, completand formularul. Contul se va activa instant dupa finalizarea formularului si confirmarea pe care o veti face la e-mailul primit pe adresa cu care ati realizat contul de acces in aplicatie.

De ce avem nevoie de un stomatolog?

In viata noastra de zi cu zi, avem placerea sau neplacerea de a cunoaste diferiti oameni. Personal am o problema atunci cand intru intr-o discutie cu oameni care nu isi ingrijesc dantura. Mai bine spus, urasc acei oameni a caror dantura este ingalbenita, cu dinti si masele cariate si pe deasupra, respiratia aceea mirositoare.
Atunci cand dantura nu e curata, orice lucru pe care il pui pe tine, ca si imbracaminte, e de prisos. In opinia mea, fireste! Nu dau vina pe nimeni, dar pentru obtinerea unui job sau implicare intr-o relatie, poate fi un esec, daca dantura nu e ingrijita.

Pai, suntem oameni si degeaba esti curata daca dantura e neingrijita. Infatisarea va fi una neplacuta, asa ca nu trebuie sa neglijam dantura. E pana la urma si dovada bunului simt.

Se spune, nu stiu daca e si corecta afirmatia, ca ochii sunt oglinda sufletului, iar un zambet frumos reprezinta puntea de legatura intre sufletele oamenilor. Cu cea de-a doua afirmatie sunt intru totul de acord. Cand o persoana iti zambeste, se stabiliste o chimie, traiesti acel sentiment unic, iti place acel om.
Sigur vor fi si cititori care vor considera ca sunt absurd, dar problemele danturii aduc dupa ele si alte probleme de sanatate: probleme digestive, spre exemplu. Daca dantura e stricata, nu vom putea mesteca cum trebuie.
O solutie este cea legata de estetica dentara. Sunt medici profesionisti, pe care ii puteti gasi cu ajutorul aplicatiei amintite la inceputul articolului, care pot rezolva aceasta problema. Un zambet frumos, il poate avea orice om, daca isi ingrijeste dantura. Cat despre teama de un dentist, consider ca tehnologia atat de avansata in acest domeniu a rezolvat si acest aspect. Nu cred ca mai exista cabinet stomatologic in care sa-ti fie teama sa intri. Sau asa imi place sa cred.

In alta ordine de idei, campanii pentru promovare cabinet stomatologic au fost si vor mai fi, atat in mediul online cat si in offine. Mass-media romaneasca dezbate acest subiect, important este ca noi, sa constientizam, ca o dantura sanatoasa ne e de mare folos…dincolo de sanatate!

Din blogosfera romaneasca, eu, va doresc s-aveti un Zambet Sanatos!

 

Reclame

Un gând despre “Aplicatie, cabinet stomatologic.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.