Parteneriat pentru educatie: Ateliere gratuite de limba engleza pentru copii

Comunicat de presa – Parteneriat pentru educatie:  Ateliere gratuite de limba engleza pentru copii
 
Centrul International Helen Doron English, in parteneriat cu Imaginarium, organizeaza, duminica, 15 noiembrie 2015, la orele 11.00 si 12.00, in City Park Mall din Constanta, ateliere interactive gratuite de invatarea a limbii engleze ca limba materna, dupa o revolutionara metoda ce a produs rezultate pozitive in randul a peste 2 milioane de copii din intreaga lume. Atelierele se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani.
Proiectul initiat de centrul international de educatie in tara noastra are menirea de a implementa, in randul celor mici, metoda unica de predare si invatare a limbii engleze, elaborata de celebrul profesor britanic Helen Doron. Unicitatea metodei didactice vine din motivarea constanta a copilului, invatarea distractiva, asocierea cuvintelor cu obiecte de zi cu zi, ascultarea repetata a limbii straine si acasa, jocuri inovative si dezvoltarea inteligentei si a intuitiei.
Centrul international a adus in sistemul educational din Romania cea mai noua tehnologie pentru invatarea limbii straine de catre copii, si anume realitatea augmentata. Tehnologia anima, cu sunet si video, o imagine statica de pe o pagina clasica, prin scanarea acesteia cu ajutorul unei tablete sau a unui telefon inteligent si copilul invata mult mai usor cum se pronunta cuvintele in limba engleza, ajutandu-l sa vorbeasca limba cat mai corect.
“Consideram ca sistemul de educatie trebuie sa se adapteze, atat din punct de vedere tehnologic, cat mai ales din punct de vedere al stilului de predare-invatare, la nevoile si curiozitatile generatiei din ziua de azi. Tinerii din ziua de azi sunt mai greu de convins, e mai greu sa-i pui intr-o banca rigida si sa le vorbesti unidirectional. Succesul metodei Helen Doron English consta in imbinarea invatatului cu distractia si tehnologia, iar rezultatele pe care le-am obtinut, peste tot pe planeta, sunt remarcabile. Am reusit sa gasim metoda ideala prin care copiii nu doar sa vorbeasca in engleza, ci sa si gandeasca in engleza, asa cum se intampla cu limba materna. Acesta a fost motivul pentru care ne adresam unei grupe mai mici de varsta, deoarece este mult mai la indemana pentru copii sa exerseze concomitant limba materna cu limba engleza”, declara specialistul in educatie stefania Filip, coordonator al Centrului International Helen Doron English, in Romania.
Mai multe detalii despre program, pot fi gasite pe website-ul oficial al Centrului Helen Doron English Romania, www.HelenDoron.ro, iar inscrierile se pot face si telefonic, la 0720.744.900.
Helen Doron English este o institutie internationala cu un succes de 30 de ani in predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume  vorbesc astazi engleza datorita Helen Doron English.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.