Petreceri magice

Am observat si eu, ca multi altii ca in ultimii ani, la petrecerile de la botezuri au devenit nelipsite ursitoarele. Ba, as zice ca este un mic fenomen…Nu mai poti face un botez fara sa inviti printre rude, prieteni, colegi si URSITOARELE. Asta-i moda si cand in familie soseste un pui de om, pe care o el si o ea si l-au dorit atat de mult, se va depune tot efortul pentru ca micutul sa aiba ce e mai frumos pe lume.
Parintii unui micut vor ca primii pasi in viata sa fie norocosi, sa aiba parte de sanatate, sa creasca mare si frumos, sa aiba o minte agera si un drum presarat de multe succesuri.

Botezul este un moment important din viata micutului, iar toate urarile pot fi cuprinse simbolic in spectacolul care insoteste o asemena petrecere. Spectacol care trebuie sa aiba parte si de aparitia ursitoarelor. A unor ursitoare profesioniste, iar acestea se pot gasi datorita exploziei de firme, care au aparut si datorita solicitarilor existente in piata de profil. Internetul este puntea de legatura intre client si aceste firme, prin intermediul site-urilor de prezentare, ca acesta, petrecerimagice.ro

Daca printre dumneavoastra sunt si cititori care pana acum nu au participat la un botez cu prezenta ursitoarelor, pot sa va spun ca sunt momente desprinse din basm. Aparitia lor, aduce scene de adevarata magie care te va introduce si pe tine ca participant in acest eveniment. Este un moment plin de optimism, buna dispozitie si distractie pentru cei mici.
Cu siguranta, ca momentul este presarat si de surpriza aparitiei ursitoarei rele. Cea care nu a fost invitata la eveniment si se arata extrem de suparata.

In legatura cu textele pe care le interpreteaza ursitoarele, ele au la baza un scenariu scris de profesionisti. Textele au, ca si baza de pornire, povestea traitionala despre ursitoare. Cu siguranta invitatii, mari si mici se vor distra.
Prima data cand am vazut un spectacol, oferit de ursitoare, la un botez, am ramas surprins de reactia celor mici, care la sfarsit s-au lasat pictati pe obraji de catre ursitoare. Personajele din desenele animate au creat zambete si pe chipul celor mari. Vreau sa va spun ca ursitoarele aveau cu ele si niste baloane speciale din care confectionau animalute mici pe care le ofereau copiilor. Cred ca va inchipuiti ce atmosfera s-a creat in acel moment.

Un asemenea moment creat la un botez va fi cu siguranta greu de uitat. Personal imi amintesc cu placere de evenimentele la care am participat. Au fost unice si de neegalat.
Acum, paleta de oferte pentru ursitoare la botez, este una diversificata. In fiecare oras puteti gasi persoane profesioniste care pot oferi momente unice. Eu va invit sa aruncati un ochi pe site-ul al carui link vi l-am pus la inceputul articolului, pentru a face o comparatie cu celelalte oferte din piata de profil.

Inchei prin a sublinia faptul ca o petrecere pentru un copil, nu mai este de mult o simpla petrecere in sanul familiei. Lucrurile s-au schimbat si daca sunteti in situatia de a face o petrecere celui mic, trebuie sa va adaptati vremurilor.

3 gânduri despre “Petreceri magice

Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.