Este greu sa te schimbi?

Atunci cand esti nefericit, trist, sarac, supraponderal, cand ai un job care nu iti place, cand stai intr-o relatie toxica, s.a.m.d. si spui ca este greu sa te schimbi mie mi se pare tare ciudat.

Vreau sa te intreb: oare nu este mult mai dificil sa ai in fiecare zi constiinta faptului ca traiesti intr-o realitate care nu-ti place, sa iti investesti energia in a trai o viata cu care oricum nu esti impacat? Oare nu este asta greu?

Daca ai face in fiecare zi cate ceva pentru a iesi din situatia ta actuala intr-o anumita perioada de timp, mai lunga sau mai scurta, vei fi depasit cu succes starea ta actuala. Insa daca nu faci nimic, vei fi la fel si in viitor. Oare nu este asta greu?

In loc sa-ti mai gasesti justificari care sa te mentiona in situatia pe care o detesti, mai bine ti-ai investi energia in schimbare – pas cu pas.
Peste o saptamana, o luna, un an sau mai multi ai putea sa traiesti viata visurilor tale. Dar daca nu faci nimic pentru ca … „e greu”, timpul va trece si tu vei fi la fel de nefericit. Oare nu este asta greu de acceptat?

De putut poti cu siguranta. Tot ce trebuie sa faci este sa depasesti credinta asta care te limiteaza si in loc sa-ti justifici lenea, lipsa de curaj si de ambitie, mai bine ai face ceva pentru tine si pentru viata ta.

Insa, doar tu decizi ce este mai greu pentru tine: sa traiesti asa cum o faci acum sau sa iti investesti energia in schimbare.

Reclame

2 gânduri despre “Este greu sa te schimbi?

  1. Atitudinea noastra, ne diferentiaza, pana la finalul finalului. Ea ne sculpteaza interiorul, sinele nostru, ce suntem datori sa-l ducem spre progres, zi de zi. Frumoase ganduri, frumoase indemnuri la o mai pozitiva abordare a vietii.

    Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.