Metode sustenabile de productie

Legat de sustenabilitate, metodele de productie sustenabile au fost dezvoltate pentru o gama variata de recolte si produse, fiind adesea in relatie cu sistemele de echitare pe care cu toti le cautam atunci cand mergem la cumparaturi.

In mod categoric, nu trebuie sa renuntam la produsele noastre traditioanle preferate, ci trebuie sa cautam alternativa sustenabila.

De exemplu: produsele organice consuma cu pana la 40% mai putina energie fata de restul produselor, si, asta pentru ca pur si simplu nu sunt folosite pesticide si fertilizatori. Lipsa pesticidelor toxice si a fertilizatorilor sunt bune atat pentru mediu, cat si pentru sanatatea noastre.

In alta ordine de idei: A cumpara produse in mod responsabil nu se limiteaza doar la produsele ecologice , este vorba de mult mai mult. In calitate de consumatori, trebuie sa fim constienti ca fiecare alegere de produse pe care o facem are o serie de consecinte, atat la nivel individual- pentru sanatatea noastra, dar si la nivel de mediu inconjurator si comunitatea careia ii apartinem, economic si cultural.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.