Dan Danila, un antreprenor de succes

                                                                           COMUNICAT DE PRESA
 Un roman de succes din Canada aduce in Romania secretele in afaceri ale multimilionarilor americani. Dan Danila, spune ca: “Succesul se invata precum matematica si chimia, nu dupa ureche”
Dan Danila, un antreprenor de succes de origine romana, stabilit de foarte multi ani in Canada, va dezvalui romanilor, in 10 si 11 octombrie 2015, la Cisnadioara (judetul Sibiu), in cadrul Academiei Oamenilor de Succes, secretele succesului in afaceri, pe care le-a dobandit de la multimilionarii americani.
Totodata, antreprenorul romano-canadian va prezenta audientei motivele pentru care, in tinutul Nord-American, “smecherii” nu pot izbandi in afaceri, intrucat afacerile nu se fac dupa ureche, iar succesul se invata precum matematica si chima, deoarece acesta este o stiinta exacta, nu o pura intamplare. Mai mult decat atat, absolventii Conferintei romano-canadiene vor fi capabili sa-si lanseze propria afacere, bazata strict pe talentul sau priceperea lor, fara sa fie nevoiti sa se imprumute de la banca sau sa inchirieze un spatiu si fara sa angajeze personal. In epoca moderna, in care sunt deja construite premizele tehnologice, spune specialistul Dan Danila, acesta este trendul in afaceri.
Mai multe detalii pe pluscommunication.eu

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.