Pariaza legal si in siguranta

In luna decembrie a anului trecut, Guvernul Romaniei a emis o Ordonanta de Urgenta prin care s-a reglementat jocurile de noroc online, una din consecinte fiind aceea ca daca un jucator, alege o casa de pariuri din mediul online sau un casino ce detine autorizatie emisa de Oficiul National pentru Jocurile de Noroc, nu trebuie sa mai fie stresat ca va fi amendat.
Pana la aparitia respectivei ordonante sanctiunile era destul de mari, pentru aceia care jucau la caele de pariuri neautorizate, iar in Romania nu erau asa ceva, la data emiteri ordonantei, ceea ce putea avea consecinte pentru zeci de mii de romani care pariau online.
Anterior, legea veche prevedea sancţiuni de 50.000 de lei sau chiar închisoare de până la doi ani pentru cei care jucau la case neautorizate. Iar în România nu a existat, până astăzi, nici o casă autorizată, ceea ce înseamnă că zeci de mii de români au riscat să plătească averi sau chiar cu libertatea pentru că au pariat online!

De la 1 iulie, Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc a eliberat prima autorizatie online pentru site-ul winmasters.com.

La noi ca si in alte tari, fotbalul este cel mai popular sport atat ca numar de spectatori dar, si ca numar de jucatori, la casele de pariuri. ( vezi un top al celor mai bune case pariuri online, pe site-ul special creat de ponturi pariuri. Nu ma intrebati de ce aceasta disciplina sportiva. Nu stiu sa va raspund, dar si eu ca si alti iubitori ai sportului, imi incerc norocul la casele de pariuri online. De multe ori fiind in criza de timp si avand informatii putine aleg biletul zilei. Uneori s-a dovedit a fi o alegere buna, alteori nu. Dar, stiti vorba aceea romaneasca: ” Speranta moare ultima”.
Daca printre cititori mei sunt pasionati de pariuri si, cu siguranta sunt… daca va considerati cu un pic de noroc, puteti arunca o privire pe site-ul ponturi-bune.ro. Personal mie mi-a starnit intersul datorita informatiilor actualizate in permanenta, dar si, datorita legalitati si sigurantei pe care o ofera tuturor jucatorilor din mediul online.


Hai s-aveti o zi norocoasa!

3 gânduri despre “Pariaza legal si in siguranta

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.