Prioripay- plati online

PrioriPay- primul serviciu de plati online din Romania, autorizat de BNR.

Ce este PrioriPay?

Este o intrebare fireasca si, incerc sa raspund, dupa ce m-am informat. In primul rand trebuie mentionat faptul ca aceasta platforma de plati online cu cardul este un serviciu sub marca: Capital Financial Services S.A. si este prima institutie emitenta de moneda electronica care a fost autorizata de Banca Nationala a Romaniei (BNR). Acesta poate fi utilizat de persoane fizice sau juridice, pentru incasari, transferuri si plati online in siguranta.
Serviciul de plati online PrioriPay a aparut ca o alternativa sigura, cu costuri minime. la produsele existente pe aceasta piata.

Acum, de ce va vorbesc eu despre acest servicu de plati online? Pai, ca orice utilizator de internet, imi fac diverse cumparaturi din magazinele online. Uneori pentru plata produselor folosesc metoda de plata, la destinatie, adica atunci cand curierul vine cu coletul, dar sunt situatii in care imi doresc un produs si e nevoie de plata produsului. Dar, neavand lichiditati, banii fiind pe card, sunt nevoit sa renunt.

Asadar, prin lansarea cardului PrioriPay, tot ceea ce reprezenta: plati online cu cardul , pentru mine a devenit mult mai simplu si timpul de asteptare foarte mic, cateva secunde.

Cu ajutorul cardului personal preplatit reincarcabil MasterCard PrioriPay pot face si retrageri de bani de la bancomatele existente sau pot efectua catre alti comerciantii, cu magazinele online, in special, care au afisata sigla MasterCard, beneficiind, astfel de banii mei din contul pe care l-am deschis, de curand, pe platforma PrioriPay.
Prin serviciul PrioriPay se poate plati simplu si in deplina siguranta folosind doar o adresa de e-mail, bineinteles, fara sa dezvaluim beneficiarului detalii ale contului nostru sau date ale cardului bancar. Asadar cu ajutorul unui laptop, PC tableta sau al unui smartphone, se pot face plati in siguranta.

Una peste alta, serviciul PrioriPay este unul asemanator cu serviciul de plati PayPal, cu mici adaptari la piata din tara nostra. Spun asta deoarece multi bloggeri si nu numai ei, folosesc contul paypal.

Daca sunteti interesati si doriti sa aflati mai multe detalii, va invit sa va aruncati un ochi pe site-ul:Prioripay , sa cititi cu atentie, iar dupa aceea sa va deschideti un cont si sa economisti timp.

5 gânduri despre “Prioripay- plati online

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.