Adrenco Design- materiale de constructii

                                                     Adrenco Design- materiale de constructii

 

Despre amenajarea unei locuinte am mai scris si probabil voi mai scrie pe acest blog, pentru ca e o tema de interes, de actualitate si de ce sa nu recunosc, chiar imi place!
O locuinta, cred ca este unul din cele mai ravnite lucruri de pe aceasta lume, de foarte multi oameni. Sentimentul acela al proprietatii cred ca este specific la majoritatea oamenilor. Sigur, exista si unii, care toata viata lor traiesc in chirie, dar nu asta-i tema de azi.

Pornind de la acest fapt cel al unei locuinte proprietate personala azi voi incerca sa va vorbesc despre amenajarea unei locuinte, cu Adrenco Design – materiale de constructii. Consider ca trebuiesc folosite materialele cele mai bune, chiar daca preturile acestora sunt mai ridicate.
Criza economica ne-a facut sa facem economie cam la toate produsele, dar cand vine vorba de amenajarea unei locuinte cred ca trebuiesc cumparate doar produse de firma, de calitate, ca cele vazute de mine la Adrenco Design- materiale de constructii.
Spun asta gandindu-ma ca:
1. Unii fac economii la mancare. Cunosc foarte multe persoane, in special domnisoare, care servesc masa o data pe zi. Trist, dar asta-i realitatea.
2. Altii, si nu-s putini fac economie la “Device-uri”. Au niste telefoane antice, pc-uri sau laptopuri la fel…tin camere foto de 10 ani… Totul pentru a face economie de bani.
3. Exista o categorie de persoane care fac economie la imbracaminte. Merg la magazinele de imbracaminte second-hand, isi cumpara 2-3 tricouri si le sunt de ajuns o vara si tot asa. De ce, ti-ai cumpara inca unul nou daca ai deja Ce ti s-au rupt ?
4. Cunosc persoane care se abtin de la plimbari si fac astfel economie: concediile si le petrec in tara, de multe ori nici acolo. Pur si simplu raman acasa pentru a ae odihni. In cazul in care merg la mare sau la munte aleg sa stea la cel mai ieftin hotel.
Acum, sa revin la locuinta pe care cu toti ne-o dorim. Eu, personal cred ca nu-i bine atunci cand renovam sa folosim de exemplu un lavabil ieftin. Nu cred ca dupa tot efortul am vrea sa vedem cum se exfoliaza lavabilul de pe pereti. Si, nici nu cred ca e recomandat atunci cand pui un tavan de rigips sa ai surpriza sa ti se desprinda.
In opinia mea cand amenajezi o locuinta si aceasta mai e si a ta(nu esti cu chirie), trebuie sa alegi cele mai bune materiale. De la tencuieli si gleturi pana la zugraveli si vopseluri…incluzand gresia si faianta de cea mai buna calitate.
In final va invit sa aruncati un ochi pe , ca sa vedeti niste finisaje de caliate. Va puteti inspira sau de ce nu, puteti apela la firma respectiva.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.