Fotbal: 5 august, ora 18.00, Dunarea Calarasi – Viitorul Constanta

Miercuri, 5 august, pe stadionul din Călărași se joacă amicalul de  lux pentru Dunărea. De la ora 18:00, elevii lui Ionel Ganea, vor da piept cu trupa lui Gheorghe Hagi, Viitorul Constanța.
Viitorul Constanța, echipă patronată și antrenată de Gheorghe Hagi disputa acest amical în compania trupei pregătită de Ionel Ganea, Dunărea Călărași, datorită prieteniei cei ii leagă pe cei doi mari fotbalisti, ajunsi in postura de antrenori. Cel mai important moment al zilei, va fi pentru suporterii din Călărăși, reîntâlnirea după aproape cinci ani cu Gheorghe Hagi. Ultima dată când Hagi a dat autografe la Călărași, a fost pe 11 mai 2010 atunci când ambele formații, Dunărea și Viitorul s-au întâlnit într-un meci oficial din Liga a 3-a. Atunci, Viitorul Constanța a promovat în Liga a 2-a, după ce a câștigat în fața Dunării antrenate la acea vreme de Valeriu Petrescu cu scorul de 4 – 1.

Hagi, vine la Călărași cu echipa sa, care activează în Liga 1, pentru acest meci de verificare, un test foarte important pentru Dunărea Călărași, echipă care se va alinia la startul Ligii a 2-a în noul sezon, 2015-2016.

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.