Izolatii de la MTM pentru locuinte!

Stiu, suntem in luna iulie, mijlocul verii si eu m-am trezit sa scriu un articol legat de izolatii, datorita carora caldura va fi mai bine conservata in propria locuinta. Asa vor spune unii, dar nu putem sa nu avem in vedere ca vara va trece si vaveni o noua iarna.
Problemel pe care le poate genera o iarna grea sunt destule. Trafic blocat datorita viscolului, consum mare de gaz sau curent pentru locuinta, datorita gerului.

Acum, e adevarat ca ultimele ierni, au fost destul de acceptabile, dar nu va fi asa mereu. Iarna sunt anumite perioade calde, dar si perioade in care nici nu se recomanda sa iesi din casa noaptea datorita gerului cumplit.

Comparand zonele, sunt locuri unde oanenii s-au adapta acestor conditii si considera ceva normal cand temperaturile scad la – 30 grade Celsus.

Lasand la o parte zonele cu conditii meteo grele, daca ai izolatii de la MTM , poti sa privesti detasat la buletinul meteorologic iarna. E important ca locuinta noastra, indiferent de zona in care locuim, sa dispuna de izolatie. Fie, ca-i un apartament la bloc, fie ca-i o casa cu curte, izolarea termica este o necesitate, nu e lux. de aceea exista si programe prin care se pot accesa subventii, dar la ele nu pot aplca, deocamdata decat asociatiile de proprietari din blogurile construite inainte de „89”.

Daca, ne gandim ca in fiecare an costurile cu incalzirea unei locuinte, indiferent de sursa pe care o are locuinta, cresc, investirea in izolarea termica, devine o prioritate.
O factura la incalzire iarna poate fi redusa substantial atunci cand locuinta beneficiaza de o izolare buna, de calitate. Acesta este principal motivul pentru care va trebui sa va hotariti, acum daca va izolati termic locuinta si incepeti sa va amortizati investitia sau veti continua sa platiti facturi din ce in ce mai mari, datorita cresterilor de pret.

Aceasta decizie este una esentiala pentru foarte multi, deoarece costurile pot fi mari, in functie de suprafata locuintei, dar in opinia mea si nu numai a mea, amortizarea se face rapid. Sunt multe persoane care au fost sceptice la inceput, dar acum dupa ce au depasit o iarna si au vazut cu cat s-a redus factura, au realizat cat de utila a fost investitia.

Aceasta investitie este una pe termen lung si se amortizeza dupa primii ani, prin scaderea facturii la incalzire a locuintei.

Pe cei care s-au hotarit sa investeasca in izolarea termica a locuintei ii invit sa arunce un ochi pe izolatii de la MTM. Daca eu nu am fost convingator,  pe site veti gasi mult mai multe informatii si solutii pentru nevoile dumneavoastra.

Va place, stiu ca va place sa stati iarna in casa la caldura si daca costurile prin izolare pot fi mai mici, de ce sa nu apelati la o firma care sa realizeze izolarea apartamentului sau a casei dumneavoastra. Lucrarile sunt simple si pot fi facute destul de repede, dar trebuie sa apelati la profesionisti in domeniu.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti parte de o iarna calduroasa, oriunde va veti afla.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.