Educatia sexuala si sexul subiecte tabu

Educatia sexuala si sexul se afla si in acest moment printre subiectele tabu ale societati romanesti si in multe alte locuri ale lumii. Dar, fiecare dintre noi avem un mod prin care ne exprimam sexualitatea, avem propriul sex appealmai mic sau mai mare!.
Intre doua persoane, de sex diferit paote avea un schimb, pozitiv sau negativ, de expresii sexaule. Sexualitatea fiind exprimata intr-un mod aparte, fie prin simplitate, fie prin fantezii erotice sau chir prin jucarii erotice (care pot fi gasite in sex shop )
Sunt unii care isi exprima sexualitatea, mai intim, prin instrumentele erotice, cum ar fi aceste vibratoare de lux, altii vor senzatii sexuale mai “tari”, cum ar fi papusi, cert este ca si unii si altii detin controlul sexualitati lor.

In opinia mea, oamenii ajung sa-si cunoasca potentialul intre 20-28 de ani, deoarece a existat contact cu fel si fel de experiente sexuale, iar o mare parte din fantezii au fost realizate. Abia atunci exista capacitatea de a evalua potentialul atragerii persoanei care iti place prin limbajul trupului si al sexului

Limbajul trupului este considerat ca fiind si-o unealta de manipulare. Si, dupa ani buni de studiu, limbajul sexual si limbajul trupului sunt capabile sa ofere o situatie mai favorabila in multe cazuri. Fie ca doresti o reducere la un anumit produs, fie ca doresti un anumit ajutor din parte unui barbat atunci cand masin nu porneste, toate sunt atuuri.
Atuuri pe care anumite persoane le detin si le folosesc in favoarea lor, altele nu le detin.
In opinia mea, educatia sexuala ar trebui sa devina un subiect „liber” si sa se dezlipeasca aceasta eticheta de subiect taboo. Pentru unii poate fi rusinos, dar trebuie sa acceptam, exista, iar discutiile libere trebuiesc abordate mai des.

” Expresivitatea sexuala poate fi inteleasa gresit, mai ales cand nu esti atat de compatibil din punct de vedere sexual cu partenerul tau. Ti-e frica sa iei decizii in anumite cazuri sau poate ti-e un pic rusine sau frica de reactia partenerului, insa fanteziile si condimentul trebuiesc sa faca parte din rutina noastra zilnica” spunea un specialist in sexologie.

Viata sexuala activa este foarte importanta, mai ale in relatiile serioase de cuplu. Iar, sa iti resfeti partenerul prin anumite gesturi tandre neobisnuite sau printr-un sex appeal agresiv, nu-i o greseala.

2 gânduri despre “Educatia sexuala si sexul subiecte tabu

  1. Daca cautati un astfel de magazin online, puteti cumpara si de la sexshop-deluxe.ro, un sex shop online despre care am auzit lucruri bune si am vazut ca ofera o gama larga de produse.

    Apreciază

Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.