Alexis Vuillermoz a castigat etapa a 8-a din Turul Frantei

Fotografia postată de Eurosport.
Alexis Vuillermoz a castigat etapa a 8-a din Turul Frantei. Chris Froome este in continuare lider al clasamentului general.
Luca Paolini, ciclistul italian care a parasit vineri seara Turul ciclist al Frantei dupa anuntul unui control antidoping pozitiv la cocaina si-a prezentat scuzele, spunand: „Ca si pentru victorii, îmi asum responsabilitatile si voi încerca sa fac lumina în acest caz”.

„Cred, a postat el pe Twitter, am crezut întotdeauna în controale, pentru a face sportul credibil, din ce în ce mai mult. Nu sunt unul care să se lamenteze și să caute căi inutile de a ieși din astfel de situații. Prezint scuzele mele tuturor alergătorilor și, de asemenea, Turului Franței, organizatorilor săi, știind că este momentul cel mai puțin potrivit, ținând seama de toate aceste media concentrate pe Le Tour. Prezint scuze și fantasticilor mei coechipieri de la Katiușa și sper că absența mea nu va prejudicia unui bun rezultat final”, a continuat el.

„Voi face tot posibilul să înțeleg ce s-a întâmplat (…). În strânsă colaborare cu UCI, vreau să stabilesc maximum de claritate”, a concluzionat el. Paolini, 38 de ani, a fost depistat pozitiv la cocaină cu ocazia etapei de pavate de marți, care s-a încheiat la Cambrai.

„Potrivit regulamentului, ciclistul a fost suspendat cu titlu provizoriu”, a un anuntat unoficial UCI, precizând ca cel sanctionat are dreptul sa ceara analiza esantionului B.
Cocaina, drog numit festiv sau recreational, nu este considerat ca produs dopant decât în competitie. Dat fiind faptul ca probele a fost prelevate marti, cazul se înscrie în legislatia antidoping.

Reclame

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.