Role cauciuc de la TENTE

                                                                        Role cauciuc de la TENTE

De la inventarea ei si pana in zilele noastre, roata reprezinta cea mai importanta descoperire facuta. Aceasta a asigurat progresul si eficenta muncii. A pus in miscare atat marfurile cat si oamenii. Dezvoltarea societatii moderne nu ar fi fot posibile fara aceasta inventie. Omenirea isi continua evolutia si datorita acestei inventii. Fie ca vorbim de rotile simple sau de role cauciuc, acestea asigura transportul de marfuri si oameni.

Aplicabilitatea si mobilitatea lor este absolut necesara in toate domeniile. Le intalnim atunci cand ne deplasam cu automobilul, cand dorim sa manevram sau sa mutam mobilier. Tot ele ne ajuta atunci cand facem cumparaturile in hipermarketuri sau cand problemele de sanatate ne pun in situatia de a ne deplasa cu ajutorul unui scaun cu rotile.

Pe segmentul medical, producatori, cum este si cazul celor de la tente.com/ro-ro, aduc in permanenta imbunatatiri in ceea ce priveste mobilitatea paturilor, a carucioarelor pentru de[lasarea bolnavilor, a carucioarelor destinate deplasari materialelor si consumabilelor pentru salile destinate operatiilor. Cati dintre noi nu au mers in spitale si nu au fost nevoiti sa apeleze la un carucior pentru a deplasa persoana bolnava?

In zona industriala rotile si rolele sunt cel mai des intalnite. Mobilitatea pe care o ofera a dus la cresterea productivitati si eficientizarea muncii. Introducerea de containere, carucioare, trenspalete si alte tipuri de mijloace de transport a dus la usurarea activitati desfasurate de oamenii.

Ca sa nu mai vorbesc de industria grea care foloseste pentru transportul pieselor grele diferite dispozitive cu roti si role care fac usoara deplasarea lor si cu precizie foarte ridicata.

Acum, fiecare dintre noi am fost pusi in situatie de a muta mobila. Macar odata in viata a trebuit sa ne mutam dintr-o locuinta in alta. Imaginati-va cum s-ar putea face asta daca anumite obiecte de mobilier nu ar fi deplasate cu ajutorul unor carucioare speciale, la baza carora stau tot rotile sau niste role cauciuc.
Daca ne gandim la scopul pentru care sunt realizate, rotile si rolele, au diferite dimensiuni si rezistenta. Intotdeauna, la realizarea lor, se ia in calcul anumiti factori, cum ar fi: greutatea pe care o va prelua, suprafata pe care va rula, conditiile de clima si mediul in care isi va desfasura activitatea produsul respectiv.

Sunt medii in care sunt prezentii anumiti agenti chimici, uleiuri, temperaturi foarte mari sau foarte scazute, umezeala si pentru acestea se reomanda folosirea de roti si role din otel inoxidabil rezistent.

Asadar, rotile si rolele sunt prezente in viata fiecaruia dintre noi, fie ca suntem la serviciu, unde ne usureaza munca, fie ca suntem acasa unde la fel, ne face viata mai usoara. Fara ele viata noastra ar fi mult mai grea.

Fiindca am amintit de producatorul si distribuitorul Tente si de siteul lor, trebuie sa va mai spun ca este unul dintre cei mai importanti „jucatori” de pe aceasta piata. Cu o experienta de peste 80 de ani in acest domeniu…si cu activitate in intreaga lume. Clientii acestei firme fiind din peste o suta de tari.

Din blogosfera romaneasca va doresc o zi usoara!

Un gând despre “Role cauciuc de la TENTE

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.