Incredibil dar adevarat: HCM Constanta si Stiinta Bacau se retrag din Liga Nationala de Handbal

HCM Constanta, una din cele mai titrate echipe din handbalul masculin romanesc, cea care a dominat zece ani aceasta competitie, adunand zeci de trofee si cupe, se retrage din cauza datoriilor acumulate.

600.000 de euro este suma pe care clubul o are restanta la jucatori si furnizori. Ramasa fara multi jucatori si cu datorii, echipa HCM Constanta nu se poate inscrie in actualul campionat. Prin mediile sportive constantene se vehiculeaza deja inscrierea unei alte echipe, in Divizia A, locul lui HCM Constanta, urmand sa fie cedat echipei CSM Satu Mare, echipa care s-a clasat pe locul 4 la turneul de baraj

„Ieri (n.r. luni) am primit un telefon de la FRH în această privinţă. Deocamdată, nu avem buget pentru Liga Naţională. Miercuri avem o întâlnire la Primărie, iar în funcţie de răspunsul consilierilor ştim dacă ne înscriem sau nu în Liga Naţională”, a declarat Valeriu Neagu, presedintele CSM Satu Mare, pentru ProSport.

CSU Galati, este echipa care a acceptat deja sa ia locul celor de la Stiinta Bacau… Dupa ce au ocupat locul 3 la turneul de baraj organizat de FRH in iunie, echipa a inceput pregatirile pentru prima liga, conturand un lot de tineri handbalisti.

Campionatul se reia pe 22 sau 23 august.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.