Primele efecte pozitive ale reducerii de TVA

Reducerea TVA -ului la alimente, de la 1 iunie, a dus la o scadere medie a preturilor de consum cu 11% si, de asemenea la o crestere de 17% a numarului de produse vândute, potrivit studiului realizat de compania Nielsen.

„Preţurile au scăzut în medie cu -11% în categoriile monitorizate de noi, retailerii împreună cu producătorii menţinându-şi promisiunea făcută consumatorillor. Rezultatele nu au întârziat să apară, cele mai dinamice categorii de produse fiind cele care au redus preţul cel mai mult. Pentru cafea, de exemplu, o reducere de preţ în medie cu 15% a produselor a dus la o creştere a volumelor cu aproximativ 25% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut (1-14 iunie). Alte categorii foarte dinamice au fost carnea, brânza, băuturile non-alcoolice şi snacksurile”, se arata in comunicatul companiei.

O parte din mass-media( ce-a insolventa slugarnica lui Johannis si aventurierilor din PNL) au dus o campanie mincinoasa de manipulare a omului de rand, aruncand zilnic informatii false, cum ca marile lanturi de magazine ar fi majorat preturile cu pana la 30%, inainte de reducerea TVA-ului.

Datele publicate de compania Mielsen arata clar ca a fost o campanie MINCINOASA pe care slugile din mass-media au dus-o in ultima vreme. Pe ce bani? O intrebarea, asa! Poate candva ne va raspunde cineva!

2 gânduri despre “Primele efecte pozitive ale reducerii de TVA

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.